Dječji rođendani sinonim su za radost, smijeh i beskrajno slavlje – barem onima najmlađima. No, mnogim je roditeljima, s druge strane, to isto slavlje sinonim za prave radne akcije. Jer nakon što se maleno društvo raziđe, roditelji se nerijetko hvataju u koštac s prizorima koji znaju zadavati glavobolje.

Ostaci kolača, grickalica, konfeta i brojnih drugih ukrasa nakon dječjeg slavlja zauzimaju i najskrivenije kutke doma, a čišćenje se pretvara u pravu misiju. No, tvrtka Philips je doskočila tom problemu najnovijom generacijom usisavača A razreda s kojima ni dječji rođendani ni nered nakon njih više neće predstavljati problem.

U to se uvjerila i Mirjana Mikulec, poznata dizajnerica interijera i majka 13-godišnje Matee i 5 godišnje Mije, koja nam je otvorila vrata svog doma i testirala Philipsov usisavač nakon veselog dječjeg rođendana organiziranog upravo u njenom domu.

“Lijepo dizajniran i topao dom mi je izuzetno važan. U njega je utkano sve ono što i profesionalno radim i što, naposljetku, volim. No, kod kuće sam, prije svega, majka, a to sa sobom nosi i neke obveze. Posebno ako uzmete u obzir da je mojoj mlađoj kćerkici tek pet godina. Malena djeca su zaigrana, a kada im doma dođu i prijatelji, čišćenje i pospremanje postaje sastavni dio gotovo svakoga dana“, ističe poznata dizajnerica. Slasni cupcakesi, torta i razne grickalice u kombinaciji s prigodnim rođendanskim ukrasima oduševili su uzbuđene djevojčice okupljene u domu Mirjane Mikulec. A nakon što je proslava završena, na scenu je stupio Philipsov usisavač Performer Expert. Energetski učinkovit Philips usisavač pokazao je svu svoju učinkovitost, čak i na tepihu, s kojega su u jednom potezu usisavačem odstranjeni i najmanji dokazi netom završene dječje zabave.

djecje-slavlje-u-domu-mirjane-mikulec

Savršeno čišćenje bez buke

„S ovakvim kućanskim „čudom“ ni najluđa dječja zabava mi više neće stvoriti problem s temeljitim čišćenjem i pospremanjem“, zadovoljno je rekla Mirjana Mikulec već nakon prvih nekoliko poteza Philipsovim usisavačem dodavši kako je oduševljava što je usisavač istovremeno nevjerojatno tih.

„Philipsov usisavač omogućuje savršeno čišćenje bez buke. Osim toga, uistinu mi je prejednostavno rukovati njime. Ne moram se gotovo uopće saginjati, na dršci se nalaze i prekidač i daljinski upravljač, pomoću kojega mogu prilagoditi snagu usisavanja.“, pohvalila je Mirjana Mikulec svog novog „saveznika“ u čišćenju i pospremanju doma te istaknula kako sad s lakoćom može očistiti i nepristupačna mjesta i to pomoću pametnih dodataka koji dolaze u paketu s Philipsovim usisavačem.

Tri su osnovne stvari kojima je Philips uspio postići maksimalnu učinkovitost i opravdati titulu najboljeg u klasi; nova usisna četka 3-u-1 TriActiveMax koja jednostavno uklanja prašinu i iz teško dostupnih mjesta, energetski učinkovit motor te novetehnologije AirflowMax i PowerCyclone. Tehnologija PowerCyclone obilježava Philipsov usisavač bez vrećice, te osigurava najučinkovitije odvajanje prašine i prljavštine koja ulazi u usisavač. Spremnik za prašinu je vidljiv pa možete vidjeti kako se prašina i prljavština nakupljaju, što olakšava pražnjenje spremnika kada se napuni. Tehnologija Airflow Max odlikuje, pak, Philipsove usisavače s vrećicom te osigurava potpuno usisavanje prašine čak i uz punu vrećicu. Usisavači s vrećicom imaju i posebno razvijene filtere s višeslojnim sustavima filtracije, tako da je zrak koji izlazi iz usisavača čišći od zraka koji u njega ulazi.

Energetska učinkovitost

Philips je predan i poticanju održivosti kroz inovacije, pa su Philips usisavači i energetski učinkoviti, čime je Philips uspješno usvojio i EU propise za energetski učinkovite usisavače. Philips je dokazao da se odlični rezultati čišćenja mogu postići uz istovremeno smanjenje ulazne snage, čime se smanjuju iznosi na računu za struju i negativan utjecaj na okoliš.

Kupnja bez rizika

Philips je za sve kupce najnovijih usisavača, u razdoblju od 16. ožujka do 16. svibnja, organizirao i posebnu akciju – 60 dana probnog korištenja. Uz to, Philips osigurava i 5 godina jamstva na kupnju određenih modela. Naime, uz standardno dvogodišnje jamstvo, kupci uređaja prijavom na Philips web dobivaju dodatne tri godine jamstva.

Tekst i foto: Philips promo