Uz brojne radionice i razgovore, u ugodnoj ljetnoj atmosferi posjetitelji Sensa wellbeing dana imali su priliku i ove godine iskušati vrhunske proizvode i usluge partnera događanja te uz to, naučiti i neke nove, korisne informacije koje poboljšavaju cjelokupnu kvalitetu života.

Uz boravak u sjenama stabala Javne ustanove park Maksimir te opuštajuću energiju koja nudi bijeg od šušura svakodnevnice, znatiželjni su se mogli okrijepiti degustirajući lagane PIK šunke koje sa samo 2% masnoće obroke čine slasnima, a ujedno čuvaju liniju vitkom. Bez pojačivače okusa, umjetnih bojila i glutena, uz smanjeni udio soli za 25% pravi su izbor za svaku priliku i bezbrižno uživanje.

PIK.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 
PIK (3).jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

pik (2).jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Uz tradicionalno popularne Sana hummuse spravljene od svježih sastojaka prema izvornoj recepturi u čak pet različitih okusa na Sensa wellbeing danu Sana delikatese predstavili su po prvi puta Sana falafel, slasne kuglice od slanutka i graška. Nije nedostajalo ni Guacamole namaza koji sadrži čak 95% avokada, MelanSana namaza od patlidžana, Thai Salsa priloga od grilanog patlidžana i rajčice te ketchupa od cikle.

Sana Delikates.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 
Sana Delikates (2).jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Sunčano vrijeme i boravak na otvorenom uvijek nas podsjeti na važnost hidratacije. Za to se pobrinula Cetina - autentična, bistra i hladna voda koja nosi obilježja očuvanog prirodnog okružja iz kojeg potječe i donosi nam svježinu veličanstvene Dinare.

Cetina.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Hanael Food, ekskluzivni distributer autentičnih i renominiranih svjetskih brendova hrane i pića za hrvatsko i regionalno tržište osigurao je za sve uzvanike bruncha zdrave proizvode ekološkog podrijetla koji dostižu visoke standarde kvalitete, inovativnosti i održivosti. Među njima su se tako mogli naći Rosso Gargano rajčica, savršen čipi čips San Carlo, voćni pire Frulla, grickalica koja je osvojila nagradu za najbolju zdravu grickalicu Fit Fit te prirodni sapuni Olivos.

Hanael Food.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Rajska rajcica.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Onima koji su željeli ponijeti dio prirode sa sobom na livadu, u šetnju, uživanje uz jezera, male sočne zalogaje ponudila je Rajska rajčica podsjećajući na čari i okuse pravog ljeta koje nam dolazi u susret i budi osjetila. Najmlađe su pak oduševili Rajski bumbari koji su s njima rado i spremno pozirali.

Rajska rajcica (2).jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Omiljena mobilna tržnica lokalne i organske hrane Mali plac i ovog je puta okupila najbolje OPG-ove iz cijele Hrvatske, s naglaskom na ekološka obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva. Ukazujući na važnu ulogu hrane u dobrobiti zajednice posjetitelji su imali priliku upoznati vrijedne ruke koje stoje iza nje i grade povjerenje u hranu koju jedemo i u ljude koji ju proizvode.

Mali plac.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Mali plac (2).jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Za očuvanje zdravlja pobrinulo se Merkur osiguranje u čijoj je srži čovjek na prvom mjestu, što se iskazuje kroz brojne dodatne pogodnosti koje stoje na raspolaganju svakom klijentu.

U Merkur osiguranju se tako, osim kreiranja bogate ponude produkata namijenjenih za brigu korisnika, velika pažnja i vrijeme usmjeravaju na dodatne pogodnosti koje stvaraju dodatnu vrijednost. Posebno se ističe upravo pažnja usmjerena na važnost prevencije u očuvanju zdravlja čime se uvelike može poboljšati kvaliteta života, spriječiti oboljenja te smanjiti troškove skupih liječenja.

Merkur.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

MERKUR (3).jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Svakako se potrebno podsjetiti važnosti tjelovježbe, rekreacije, ali i opuštanja. Kako bi pronašli balans i iskoristili njegove prednosti, posjetitelji radionica posvećenih pokretu i meditaciji, imali su priliku osjetiti potpunu udobnost i predati se trenutku zahvaljujući Intersportovim podlogama.

Kako je važan dio uravnoteženog života kroz koji se uči cijeniti um i tijelo osobna njega na Sensa wellbeing danu Vanja Horvat predstavila je prirodnu kozmetiku Zeotex, plod želje za promjenom promišljanja ljudi o njezi tijela i zdravlja.

Zeotex.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Vanja Horvat Zeotex.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Dodatnu zaštitu od sunca pružili su i proizvodi Avona u obliku krema za sunčanje, a oni koji su željeli ostaviti poseban dojam na festivalu zdravlja, ljepote i vitalnosti, imali su priliku testirati parfeme koje zazivaju slobodu ljeta. Posebno se istaknula ULTRA COLOUR kolekcija bogata najkvalitetnijim sastojcima za šminku, kao i paletama boja s ultra postojanim pigmentima uz koje stvaramo magiju na licu i noktima.

Avon.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Avon (2).jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

U duhu ovog dana, a uz širenja pozitivne energije, sva sredstva od prikupljenih donacija za knjige i prethodne Sensa magazine te hvatače snova donirana su Hrvatskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu - HURID. Ova nevladina udruga okuplja stručnjake s ciljem stvaranja sustava rane intervencije i promicanja znanstveno utemeljenih programa koji će pridonijeti dobrobiti mlađe djece s biološkim ili socijalnim rizikom i kvaliteti života njihovih obitelji. Sensa je također podržala i rad Hrvatske udruge za bolesti štitnjače, čiji su predstavnici educirali posjetitelje jer su bolesti štitnjače jedan od najraširenijih javno zdravstvenih problema koji zahvaća znatan dio populacije.

HURID (2).jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant 

Hrvatska udruga bolesti stitnjace.jpg
Jurica Galoić i Domagoj Bregant