Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 VELIČANSTVENIH DIZAJNERA ZA 20 STYLISH GODINA: Elle otvara slavljeničku godinu jedinstvenim modnim događanjem

Elle slavi 20 nevjerojatnih godina na hrvatskom tržištu, a tim smo povodom okupili najistaknutija dizajnerska imena na domaćoj sceni.

 EFS banner otvor clanka 1080x608.jpg Izvor: Promo

Nositelji titula najboljih dizajnera po odabiru Elle Style Awardsa, koje se dodjeljuju od 2012. sudjelovat će na originalnoj modnoj reviji...

Već 20 godina Elle Hrvatska uveseljava sve ljubiteljice i ljubitelje mode, a takav jubilej zaslužuje i posebnu proslavu!
Stoga je deset najboljih domaćih dizajnera po izboru redakcije magazina Elle – Ksenija Vrbanić, Branka Donassy, Zigman, Nataša Mihaljčišin, Tina Ranilović Vrdoljak, Anamarija Brkić, Silvio Vujičić, Loredana Bahorić, Marija Kulušić i Ogi Antunac – izradilo ekskluzivne kreacije za ELLE FASHION SHOW, događaj kojim magazin Elle obilježava početak jubilarne slavljeničke godine.

 EFS banner otvor clanka 1080x608.jpg Izvor: Promo

 Ujedno, bit će to i uvertira u slavlje mode, koje će kulminirati glamuroznim događajem Elle Style Awards krajem ove godine.

Ekskluzivan Elle Fashion Show održat će se u četvrtak, 31. ožujka, u Digitalnom parku – Playground u Zagrebu. Modno događanje s omiljenim dizajnerima i njihovim kreacijama, kojem će prisustvovati i istaknute fashionistice i ljubitelji mode domaće scene, pratite ekskluzivno na Elleovim platformama – portalu i društvenim mrežama – u četvrtak, 31. ožujka, od 20 sati.

Najnovije