Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stikeez Happy Home figurice u Lidlu: Neka party počne!

Šarena i razigrana Stikeez ekipa ponovno je stigla u Lidlove trgovine, ali nije riječ SAMO o figuricama. Svaka je figurica mali motivator koji potiče klince da kroz igru upoznaju svijet

 Stikeez_vizual

Nova Stikeez Happy Home kolekcija sastoji se od 24 figurice u obliku kućnih ljubimaca, kuhinjskog pribora i raznih kućanskih predmeta. Svaka figurica ima svoje ime i motivira mališane da se kroz igranje i sakupljanje figurica upoznaju s predmetima koji ih svakodnevno okružuju i da naprave svoju verziju kućne zabave.

Od simpatičnog blendera imena “Smutimir Sokić”, preko kaktusa u dnevnoj sobi nazvanog “Čupko” pa sve do ručne svjetiljke “Sunčica”, svaka će od ove 24 figurice razveseliti i zabaviti vašu djecu te poticati njihovu maštu i kreativnost. Uz nove Stikeeze, u kolekciji je i prikladan album u obliku kućice namijenjen za pohranjivanje i slaganje figurica, kao i torbica za čuvanje i nošenje omiljenih minijaturnih igračaka.

Album i torbica su u prodaji, dok se Stikeez figurice dobivaju gratis pri kupnji u Lidlu. Od ponedjeljka, 23. kolovoza, na svakih potrošenih 90 kuna u bilo kojoj Lidlovoj trgovini, na blagajni se dobiva jedna Stikeez figurica. Samo u Lidlu – sakupi sve Stikeez figurice za svoj kućni party!

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije