Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojite 60 tisuća kuna vrijednu stipendiju: Postanite umjetnik u kulinarstvu i menadžer u gastronomiji!

Visoka škola Aspira i StoryGourmet, jedini gastro magazin koji stvaraju chefovi, dodjeljuju stipendiju u iznosu od 60 tisuća kuna za preddiplomski strućni studij gastronomije

 ivan pažanin

Napokon je došlo vrijeme da se upustite u nevjerojatnu gastronomsku avanturu i kročite putem masterchefova na prvom studiju gastronomije u Hrvatskoj.

Dobro ste pročitali!

Upravo je Visoka škola Aspira sinonim za najbolje standarde obrazovanja iz područja gastronomije u Hrvatskoj. Tijekom studiranja imat ćete priliku upoznati vrhunske domaće i inozemne predavače, ostvariti praksu u vodećim svjetskim hotelima i turističkim organizacijama, posjetiti vrhunske restorane, nastaviti studirati na partnerskom sveučilištu u Švicarskoj u suradnji sa Swiss Education Group, sudjelovati u stručnim kulinarskim radionicama i još mnogo toga. Vodeći autoriteti na rastućoj gourmet sceni popratit će vaše prve korake s ciljem da jednog dana upravo vi budete jedan od vrhunskih chefova i gastronomskih stručnjaka koji će krasiti stranice nezaobilaznog vodiča za gastro užitke, kojem se dive i najveće svjetske kulinarske zvijezde redovito gostujući na stranicama ovog magazina.

Jeste li znali da se čak 97% studenata Aspire nakon završetka studijskog programa zaposlilo ili nastavilo školovanje?

Ostvarite svoje snove pomoću stipendije u iznosu od 60.000 kn za preddiplomski stručni studij gastronomije. Završetkom studija stječete 180 ECTS bodova i titulu stručnog prvostupnika/ prvostupnice međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu, smjer Gastronomija, a studirati možete na Aspirinim studijima u Splitu ili Zagrebu - odluka je na vama!

Studij gastronomije omogućuje studentima da nauče tajne gastronomije i enologije u kreiranju kompletnog turističkog doživljaja te ih upoznaje s poviješću različitih svjetskih kuhinja. Završetkom studija Aspirini studenti postaju jedni od prvih menadžera u gastronomiji u Hrvatskoj jer, osim kulinarskih vještina, na studiju stječu i znanja iz područja marketinga, vođenja financija, upravljanja ljudskim resursima te su u potpunosti spremni za izradu poslovnog plana.

Kako biste mogli pristupiti natječaju, potrebno je zadovoljiti uvjete o kojima više možete doznati na https://story.hr/gourmet/pravila-natjecaja-za-stipendiju

Prijave za natječaj traju do 20. kolovoza, a ono što trebate napraviti jako je jednostavno - u 1800 znakova objasnite nam zašto ste baš vi najbolji kandidat za studij gastronomije na Visokoj školi za menadžment i dizajn Aspiri?

Odgovore pošaljite na adresu [email protected] i priložite osobne podatke (ime i prezime, e-mail, kontakt broj telefona, završeni stupanj obrazovanja).

Stručni žiri odabrat će tri finalista koja će svoju ljubav prema gastronomiji pokazati u finalu na radionici pod palicom chefa Nikše Bobana.

 oglas

Sretno svima!

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije