Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sensa Božićni paket za sretne i ispunjene blagdane!

Tražite savršen dar za blagdane po pristupačnoj cijeni? Sensa magazin možete nabaviti u limitiranom božićnom paketu od tri broja po cijeni od samo 39,90 kn!

 sensa božićni paket

Pronalazak savršenog božićnog dara ne mora biti zahtijevan ni skupocjen. Tražite li originalan dar, za majku, baku, sestru, prijateljicu ili sebe, koji se uklapa u vaš blagdanski budžet a usto donosi obilje sreće, inspiracije i motivacije pobrinite se da u ruke dobije Sensa magazin!

Bilo da želite upotpuniti vlastitu kolekciju omiljenog magazina, ako niste imali priliku doći do brojeva za kolovoz, rujan i listopad ili dragoj osobi darovati dar koji će je potaknuti i razveseliti, sada je pravo vrijeme da nabavite kolekciju magazina Sensa te se inspirirate sadržajem koji slavi život kakav vrijedi živjeti – zdravim receptima, savjetima wellbeing stručnjaka, psihološkim i duhovnim temama te životnim pričama koje inspiriraju na promjenu.

Potražite poseban limitirani Sensa božićni paket na svim kioscima od 12. prosinca 2020. do sredine veljače 2021. godine i uštedite 41 kunu!

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije

Najpopularnije