Ne, ne i ne! Ove godine ne želimo ostati bez blagdanske čarolije, pozitivnog duha i optimizma u srcima! Baš tako razmišlja i ekipa koja se krije iza brenda Maskote.hr  i koja je na domišljat način doskočila jednome Grinchu (čitaj COVID-u) - svoj najprepoznatljiviji projekt Božićnu priču pretvorila je u interaktivnu online predstavu zapakiranu u Kovčeg Djeda Božićnjaka.

Ovaj kreativni tim iza sebe ima 10-godišnje iskustvo organizacije različitih evenata s naglaskom na djecu i njihove roditelje, a okupili su i bazu stručnih i educiranih animatora koji također obiluju iskustvom u radu s djecom, vode posebnu brigu o sigurnosti, ali i - izmamljuju široke osmijehe na lica najmlađih. Danas Maskote.hr u ponudi imaju mnoštvo kreativnih maskota, koje su sastavni dio većine njihovih evenata, a kojima se jednako raduju sve generacije.
djed božićnjak
Svojom Božićnom pričom, kao vilenjaci Djeda Božićnjaka, godinama su sudjelovali u stvaranju blagdanske čarolije. No ova godina, kakva već jest, sva nekako drugačija, inspirirala ih je na posve novi pristup. Velike kino dvorane, shopping centre, trgove i urede, u kojima su svake godine izvodili originalnu predstavu, upakiranu u višesatne interaktivne evente, privremeno su zamijenili studijskom atmosferom, objektivima kamera, mikrofonima i toplom rasvjetom pa su Djed Božićnjak, Sob Rudolf i najpoznatiji vilenjaci ove godine naučili kako biti ''online''. Iako to i nije baš u njihovom stilu, ni zbog čega ne žele propustiti blagdansko vrijeme na koje su čekali cijele godine, pa su svoju Božićnu priču odjenuli u novo ruho, dostupno baš svima, a zove se Kovčeg Djeda Božićnjaka.

Riječ je o interaktivnom blagdanskom poklonu u kojem će uživati cijela obitelj, i to u toplini vlastitog doma. Za zanimljiv i  kreativan scenarij, koji će izmamiti osmijeh na lice svim generacijama, zaslužna je glumica Jasna Palić Picukarić, domaćoj publici poznata po ulogama u brojnim domaćim serijama, među kojima su 'Naša mala klinika', 'Stipe u gostima', 'Naši i vaši'... Nešto mlađi vjerojatno će prepoznati njezin - glas. Naime, Jasna je posudila glas Giti u hit animiranom serijalu 'Hlapićeve nove zgode'.

kuc-kuc-bozic-kuca-na-vrata-otvorite-kovceg-djeda-bozicnjaka-i-dozivite-pravu-obiteljsku-bozicnu-caroliju

Uz nju se u glavnim ulogama pojavljuje i Saša Buneta, kojeg najmlađi znaju i kao Sašu iz 'Žutokljunca', a oni nešto stariji, osim po brojnim ulogama u domaćim serijama i predstavama, i kao vrckavog Milivoja Luleka. Osim njih, za dobru je zabavu zadužen i glumac te stand-up komičar Marko Petar Orešković, tako da zabave sigurno neće nedostajati.

No da to ne bi bilo sve, u goste su pozvali i svoje drage prijatelje iz dječjeg zbora "Zagrepčanke i dečki" koji se pojavljuju u veseloj i zabavnoj online dječjoj predstavi.

U Kovčegu ćete pronaći karticu s QR kodom koja će vas odvesti na službenu web stranicu ovogodišnje Božićne priče na kojoj možete uživati u online predstavi na hrvatskom jeziku s toplom pričom i snažnom porukom. Predstavu možete pogledati koliko god to puta želite i na kojem god ekranu to želite, a evo još jedne čarolije - u duhu darivanja ekipa iz Maskote.hr  odlučila je na svome web shopu za Kovčeg Djeda Božićnjaka  dati popust od 30%!

KOvčeg Djeda Božićnjaka

Ekipa iz Maskote.hr je i dalje zadržala božićnu čaroliju i svima osigurala sve ono u čemu su najbolji - kako zbog važnosti obiteljskog druženja, tako i zbog podizanja optimizma koji je svima ove godine potrebniji nego ikad.

Tekst: Promo

Foto: Maskote.hr