Kuhar koji naizgled spaja nespojivo, odličan je opis za ovog vrhunskog chefa koji dolazi iz zagrebačkog restorana Fidel Gastro.
Kao što mu ime i sugerira, Fidel Gastro inspiraciju crpi iz južnoameričke kuhinje, no nipošto ne staje na tome. Radikalni fusion koji predstavlja čini ga prepoznatljivim, zbog toga što se glavni chef, Petar Tomašević, vodi idejom da inspiraciju traži svuda. Fusion koji Fidel Gastro nudi svojim gostima baziran je na talijanskoj kuhinji uz snažne južnoameričke i japanske utjecaje.
I sam ambient i izgled restorana iz kojeg stiže ovaj glavni kuhar, izgleda upečatljivo.
Nedjeljko Mikac Cak, akademski kipar, dizajnirao je interijer Fidela Gastra. Odluka za industrijski smjer bila je hommage povijesti samog prostora, jer je to nekada bila stara tvornica. Uvođenje elemenata od drveta dalo je restoranu topao i opuštajući izgled i atmosferu.
Ovakvo
iskustvo i estetski izričaj odlična su uvretira u senzaciju koju će Petar
A lokacija? Ona će još neko vrijeme ostati tajna.
3 pravila odgoja Jordana Petersona: "Vodite računa što radite, a ne što pričate"
6 ključnih pravila danskog odgoja: Nema ultimatuma, djeca se igraju sama, a ovo ih uče od prvog dana
Nakon smrti djeteta od posljedica 'obične gripe' infektologinja iz Zarazne upozorava: Necijepljenje nije opcija
Ako ne volite matematiku ili se mučite s brojevima, ovako će to utjecati na vašu djecu
Tko je djevojčica koja je pjevala na inauguraciji? Pozvao ju je predsjednik Milanović