Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brže bolje u savršenu formu – uz rujanski broj Men’s Healtha!

Novi broj najbolje građenog časopisa je na kioscima i postoji milijun dobrih razloga zašto ga trebate kupiti!

U rujnu počinje školska godina, ali rujan puni i teretane. Da je u fitnessu upravo rujan postao ‘novi siječanj’ dokazuju i istraživanja o tome koliko se ljudi vraća s odmora puni pozitivne energije i odluka da ponovno krenu ozbiljnije vježbati!

Mislite li da ne možete postići dobre rezultate u vježbanju za kratko vrijeme – varate se – jer očito je da ne pratite redovito naše savjete. Zato u novom, rujanskom broju Men’s Healtha donosimo obilje konkretnih savjeta kako brže i bolje doći u formu – u roku odmah! Želite li novo tijelo – mi imamo upute kako ga izgraditi!

Jedan od ključnih ‘koraka’ pri tome svakako je i ubrzavanje metabolizma zbog čega ćete se lakše i oprostiti od sala. Nema fit muškarca bez fit prehrane, što dobro zna i naše lice s naslovnice Ante Burazin, fitness trener i jedan od najpoznatijih trenera među domaćim zvijezdama.

Recepti za doručak, ručak i večeru u samo 15 minuta oduševit će i najzahtjevnija nepca, a donosimo i tekst o vitaminima i jedini savjet stručnjaka koji vam treba o njima!

Zdravo tijelo zahtjeva i mentalnu higijenu ali i pozitivno razmišljanje, a da bi ove jeseni vi bili glavni frajer u gradu pomoći će vam i naši savjeti o njezi i modi.

Dobra forma ključna je i u vašem intimnom životu. Prije nego što se bacite na akciju, proučite naš vodič za vruće seksualne igre. A želite li ući u anale – otkrivamo vam sve ‘tajne’ analnog seksa koji e će zainteresirati čak i vašu partnericu! ;-)

I, što čekate? Novi broj Men's Healtha je u prodaji od 30. kolovoza - nadamo se da ste već u niskom startu i rušite svjetski rekord u trčanju do najbližeg kioska!!!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije