Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo ruho Men's Healtha; izgledajte bolje nego ikad (baš poput nas)!

Najbolje građeni časopis za muškarce, kako to i priliči proljeću, zablistao je u redizajniranom izdanju, ali baš kao i uvijek donosi obilje poslastica za sve koji drže do dobrog izgleda, zdravlja, kvalitetne prehrane i uzbudljivog ...

Glazbenik i MH tip Ivan Dečak, frontman grupe Vatra, živi je primjer da se dobre stvari događaju kad se čovjek prihvati posla pa smo ga s puno dobrih razloga stavili na našu naslovnicu. Nemoj ni vi čekati pomoć s neba nego zasučite rukava – baš kao što smo i mi u broju za travanj kojeg smo - šminkali i obogatili još boljim sadržajem!!!

Jedna od najučestalijih rečenica koje moderan čovjek koristi jest 'nemam vremena za ništa'. E pa, da to nije istina znaju naši stručnjaci koji otkrivaju 9 taktika kako obaviti više posla za manje vremena. Osim toga, znamo i da je dnevno dovoljno i pola sata da 'objavite rat salu' i odradite kvalitetan trening koji prži salo još satima nakon što ste ga odradili!

U travanjskom broju Men's Healtha donosimo i sve o pripremama za vaš prvi spring-triatlon: ako mislite da je normalni triatlon pretvrd orah za vas, pokucajte na mala vrata i sprintajte do cilja – a u prilogu o trčanju sve o zagrijavanju te tenisicama koje glavu čuvaju.

Mi smo spremni do ljeta postati k'o raketa stoga slijedite naše upute kako to postići – od rekvizita dovoljan vam je samo pod jer – sezona sklekova upravo je otvorena! Preferirate li, pak, HIIT trening, jedan od najpoznatijih hrvatskih trenera i Men's Healthov kolumnist Marko Lončar uvest će vas znalački u sve tajne ovog najzanimljivijeg i najučinkovitijeg načina vježbanja. Denis Rajčić otkrit će vam kako raditi savršena ponavljanja jer 'ponavljanje je majka treninga' dok je sve 'tajne' o zgibovima demistificirao još jedan naš kolumnist – Nikola Šimić!

Osim toga, u novom travanjskom broju možete pročitati sve o budućnosti prehrane i namirnicama koje grade mišiće, ali i kako pobijediti stalni osjećaj gladi.

U Muškom modnom vodiču otkrijte kako uz mali trošak izgledati kao stilski znalac, a donosimo vam i više stranica o njezi tijela - pa tako možete otkriti koje su frizure hit ovog proljeća, kojim muškim parfemima nećete moći odoljeti te kako najbolje iskoristiti vrijeme ispod tuša... Ok, možete i tako kako ste pomislili, no ipak neka njega bude na prvom mjestu, a nakon nje 'izborite' se za svoj – položaj u krevetu (neovisno jeste li pozadinac ili jurišnik)!!!

Svim novim pretplatnicima Men's Health i Sport Vision daruju poklon bon u vrijednosti 200 kuna. Stoga požurite!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije