Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andrea Andrassy – kraljica društvenih mreža i dobrog stila krasi naslovnicu rođendanskog broja Cosmopolitana

Kolumnistica, spisateljica, stand-up komičarka, vrsna kuharica, povremena glumica i kraljica društvenih mreža ima toliko talenata i različitih lica kao stvorenih za transformaciju, no koje je ono pravo? U rođendanskom izdanju Cosmopolitana, ...

Kad sam bila klinka, obožavala sam čitati Cosmo, čak sam sa 16 godina izašla na zadnjoj stranici, gdje su pohvalili kako sam odjevena, ali nikad nisam mislila da ću završiti na naslovnici. Da me netko prije deset godina pitao što je izglednije – da ću biti Senna M ili cura s naslovnice Cosma, veće bih šanse dala Senni. Na kraju sam i jedno i drugo, s tim da sam na naslovnici ispala malo ljepše“ izjavila je Andrea Andrassy prilikom snimanja naslovnice rođendanskog Cosmopolitana.

Glumica. Pa policajka. Pa glumica. Onda je došla faza stomatologa jer je djetinjstvo provela na Stomatološkom faksu gdje su joj rekonstruirali čeljust, ali odustala je kad je čula da mora biti super u fizici. Tada je odlučila da će biti pravnica pa opet glumica, a na kraju je upisala ekonomiju i odabrala smjer financije i potom završila u kreativnom poslu. „Tako se poklopilo. Počela sam sa stand-up komedijom i vođenjem na radiju, a pisala sam i kolumne koje sam pretvorila u knjigu. Nisam imala plan, samo sam radila ono što me zanimalo i maksimalno pokušavala odgoditi “pravi” posao s puno brojeva i izvještaja. Na kraju su se mrvice koje sam skupljala oblikovale u fino pecivo u kojem uživam“.

Popularna komičarka, ali i Instagram influencerica Andrea Andrassy progovorila je i o lošim stranama svijeta influencera i društvenih mreža.

„Vjerujem da mnogi ne shvaćaju koliku odgovornost imaju prema onima koji ih prate, pogotovo ako su u pitanju klinci koji misle da ne moraju završiti ni srednju školu nego da će u životu biti samo to – influencer. Fotke s putovanja, odjeća i šminka divan su sadržaj, ali treba ubaciti i stvarni život koji se krije iza toga. Smatram da bi riječ “influenceri” trebala označavati rezultat rada u nekom području i osobe koje nude neki sadržaj, a čini mi se da se danas taj pojam smatra samodostatnim. Primjerice, Mate Rimac je influencer, ali to je posljedica, a ne uzrok. Sve češće čujem da srednjoškolci misle da je biti “influencer” prvi korak, što baš nije točno. Ne smetaju mi profili na Instagramu puni lijepih fotki, ali važno mi je da iza toga stoji nešto konkretnije, inače bi klinci mogli pomisliti da je za život dovoljno da se lijepo obučeš i fotkaš iz dobrog kuta.“ Kolumistica Andrea Andrassy otkrila je i kako izgleda njezin idealan muškarac. „Ne volim kada su klasično lijepi, više volim one kod kojih sama moram pronaći nešto najljepše, nešto što drugi ne vide. To je onda samo moje. Zato se frendice i ja nikad nećemo posvađati zbog frajera.“

Ostatak intervjua s Andreom Andrassy pronađite u aktualnom travanjskom izdanju Cosmopolitana na svim kioscima!

Tekst i foto: promo

Najnovije

Najpopularnije