Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Planiranje trudnoće

Poštovanje, unazad godinu dana planiramo trudnoću. Moji nalazi na 21. dan ciklusa progesteron 10,9 (9-89), na 2 dan ciklusa fsh 6,2 (3,5-12,5), lh 7 (2,4-12,6), estradiol 68,26 (46-607), testosteron 0,356 (0,22-2,9), tsh 2,34 (0,35-4,94). ...

Poštovana, niste napisali kakvi su Vam ciklusi. Vrijednost progesterona više govori da bi taj ciklus bio anovulatoran (bez ovulacije). Ostali hormoni su uredni. S obzirom na smanjen broj pokretnih spermija potrebno je učiniti daljnje pretrage. Potrebno je učiniti mikrobiološku obradu ejakulata da se isključi infekcija te pregled kod urologa.

Najnovije

Najpopularnije