Pjevačica Maja Šuput Tatarinov u sklopu svog branda Majushka predstavila je seriju lutaka za djecu. 

"Dragi moji, s nestrpljenjem sam čekala današnji dan da vam konačno otkrijem dugo čuvanu tajnu", započela je objavu na društvenim mrežama. Pozirala je u ružičastoj haljini i ponosno pokazala projekt na kojem je njezin tim dugo radio.

"Konačno vam mogu predstaviti Majushka Fashion Dolls! Vjerujem da će svaka princeza naći neku za sebe od čak njih 21. Da, dobro ste pročitali, pripremili smo 21 lutkicu. Tako će tu biti puno različitih stylinga osnovne lutke, Jeans kolekcije, Fashion modela, Superstar linije, Majushka na biciklu, u kabrioletu, s kolekcijom haljina, s modnim dodacima, ekstra dugom kosom... Uvjerena sam da će svaka djevojčica pronaći Majushku za sebe. Jedva čekam da ih vidite i da se krenete igrati s njima jer su Majushka Fashion dolls jednostavno bolje, skrojene ljubavlju i srcem za vas", napisala je uz predivne fotografije s lutkicama te njenom fotografijom u kutiji ljudske veličine koja podsjeća na najpoznatiju lutku na svijetu - Barbie.

Mama trogodišnjeg sinčića Blooma objavila je još fotografija na kojima se igra s lutkicama, a njezinim pratiteljima se njezin novi projekt toliko sviđa da su i odrasli komentirali kako bi se vratili u djetinjstvo i poigrali s njima.