Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreativne aktivnosti uz dinosaure i gusare

Tko kaže da su dinosauri izumrli, pojma nema! Evo mi smo ih vidjeli i ispunjavali zadatke vezane uz njih. Sreli smo i gusare i sprijateljili se s njima pa sad zajedno tražimo skrivena blaga!

Pripremite se za uzbudljivu, edukativnu zabavu s dinosaurima s više od 200 naljepnica! Točnije, neka se pripreme oni koji imaju tri ili više godina, jer njima je namijenjena ova knjiga obogaćena ilustracijama i zanimljivostima o dinosaurima i prepuna zadataka. Od jednostavnog spajanja točaka i labirinata do pronalaženja parova, crtanja, ukrašavanja i dovršavanja prizora naljepnicama, izrade lutkica za prste i maske dinosaura te vježbi brojenja – knjiga pred vama satima će zabaviti vaše najmlađe.

Knjiga sadrži:

• pregršt naljepnica

• šašave zadatke

• crteže za bojenje

Dob: 3+

Cijena: 69 kn

Broj stranica: 60

Autor: Penny Worms

Izdavač: Profil knjiga

Gusari - kreativne aktivnosti

Ova knjiga savršena je za male kreativne gusare i gusarice koji se žele zabaviti! Stranicama za bojenje, labirintima, naljepnicama i igrama prepunim gusara zabavljat će se satima.

Potražite u knjizi gusarske predloške, a zatim pronađite stranice na kojima ćete ih upotrijebiti. Gusarske naljepnice čekaju vas na kraju knjige. Zalijepite ih na plakate, stranice za rješavanje ili gdje god poželite!

Provjerite jeste li pravi gusar uz zabavne rješavalice: možete li pronaći izlaz iz labirinta i pobjeći morskom psu ili orijentirati se s pomoću zvijezda? Utrkujte se preko otoka kako biste prvi stigli do splavi za spašavanje ili zaigrajte uzbudljivu igru gusarskih ratova.

Uz pomoć jednostavnih uputa izradite sablju, šešir, zakačku za vrata ili pak povez za oko, a možete i ispeći keksiće prema tajnom gusarskom receptu koji donosi ova knjiga. Gusari znaju mnogošto napisati, nacrtati i obojiti, ukras(i)ti i zato – bacite se na posao!

Urnebesni gusarski dodatci:

• zabavni crteži

• igre i rješavalice

• labirinti

• naljepnice koje se mogu više puta zalijepiti i odlijepiti

• predlošci za crtanje

Dob: 6+

Cijena: 69 kn

Broj stranica: 82

Autor: Andrea Pinnington

Izdavač: Profil knjiga

Tekst i foto: Profil knjiga

Najnovije

Najpopularnije