PRIPREMATE SE ZA KUPOVINU ŠKOLSKOG PRIBORA? Učiteljica otkriva u što investirati, a na što nepotrebno bacate novac

Iako nas do početka nove školske godine dijeli nešto više od mjesec dana trgovine su već osigurale bogatu ponudu pribora za školarce. Kako biste odvojili bitno od nebitnog poslušajte savjete ove učiteljice

TikTok Screenshot Učiteljica dala niz savjeta kako uštedjeti na kupovini školskog pribora

Učiteljica iz Amerike, Katie Alburger, objavila je video na TikToku u kojem je prošetala jednom trgovinom i pokazala na što nikako ne treba trošiti novac kada je o kupovini školskog pribora riječ.

Prva od stvari koja se našla na njezinom popisu bilo je ravnalo. Roditeljima je savjetovala da novac investiraju u najobičnije, jednostavno ravnalo i da pritom zaobiđu proizvode kojima dijete može nekoga ozlijediti. Također je poručila roditeljima da nema potrebe kupovati ljepila u boji, sa šljokicama i mirisima. A isto vrijedi i za pastele.

Jedna od stvari na koju roditelji također troše puno novaca je i pernica. "Djeca trebaju jednostavnu pernicu, ne pop it pernicu koja će postati igračka i najgori neprijatelj vašeg učitelja", poručila je. Koje je još korisne savjete o uštedi na priboru otkrila pogledajte u videu.