Ovaj Božić dječji zbor Zagrepčanke i dečki pod voditeljskom palicom Lane Marinović i Slavka Olujića za sve ljubitelje veselih nota i pozitivnog duha priprema glazbenu poslasticu s prekrasnom božićnom porukom. Naime, riječ je o božićnom koncertu "Mali anđeli traže svoj dom", a poruka će vas dirnuti ravno u srce. Preslatki mališani pričaju nam priču o djeci bez roditeljske skrbi i o tome kako je i njima potrebna ljubav i briga te nas potiču da ih darujemo. Stoga, imamo čast, pozvati vas da pogledate koncert na našem Facebooku, danas u 18.00 sati i sutra, na Božić, u 18.00 sati!

,

Inače, zbor Zagrepčanke i dečki postoji već 27 godina, a ove su godine primili i medalju Grada za kulturni doprinos Zagrebu. Ovi neumorni mališani puni su motivacije i pozitivne energije, a uveseljavali su nas tijekom prvog “lock downa", kada su nakon zagrebačkog potresa sa Sandijem snimila spot na ulicama "ranjenog" grada. Pjesma “Naša mala tajna" postala je pravi hit, baš kao i druge brojne njihove pjesmice, ali i suradnje, poput one sa Severinom za pjesmu “Rođeno moje". Zagrepčanke i dečki u posljednje su dvije godine snimili više od 80 video spotova, a njihov YouTube kanal prati preko 35 tisuća ljudi.

zagrepcanke i dečki

Vidimo se na našoj Facebook stranici danas u 18.00 h, i sutra, na Božić, u 18.00. Budimo pozitivno pozitivni i šaljimo dobre vibracije! Svima sretan i blagoslovljen Božić želi ekipa s Roditelja.hr i veseli zbor Zagrepčanke i dečki!