Prije par mjeseci majka iz Indianapolisa Christine Hoffman doživjela je najstrašniju noćnu moru koja se može dogoditi jednom roditelju – izgubila je sina.

Ono što je još strašnije od svega i što će ovu nesretnu majku vjerojatno proganjati do kraja života jest da za tragediju krivi sebe.

Naime, Christine je jedne noći ustala kako bi dojila svog sedmotjednog sina. Međutim, zbog velike pospanosti i umora odlučila je to učiniti na krevetu, zbog čega joj je san vrlo brzo opet došao u oči. Sljedeći put kad se probudila, sin joj je bio mrtav.

Neutješna majka skupila je snage i putem svog Facebook profila obratila se svim roditeljima, a posebno majkama, u nadi da se nesreća koja je zadesila nju i njezinu obitelj više nikome više neće ponoviti.

Majka slučajno ugušila sina nakon dojenja
Shutterstock 

"UPOZORENJE! Ne mogu riječima objasniti bol i sramotu svega što se dogodilo, ali moram vas zamoliti da podijelite moju objavu. Bez obzira koliko ste umorni kao majka, ustanite i sjednite na stolicu ili bilo koje mjesto gdje nećeš zaspati dok se hraniš. Moja beba tijekom noći. Moj najdraži sin mi je skliznuo s grudi i ugušio se pod plahtama. Ovo je tragedija koju ne bih voljela da se nikome dogodi", napisala je očajna majka.

Liječnici su nesretnog dječaka pokušali oživjeti, no on je predugo bio bez kisika, pa neutješni roditelji nisu imali druge nego pustiti ga da zauvijek počiva u miru.

Ovo je samo još jedno upozorenje svim roditeljima koji dijele krevet sa svojim bebama. Iako stručnjaci neprestano upozoravaju da bi bebe u najranijoj dobi trebale spavati u krevetićima, prvenstveno zbog opasnosti od sindroma iznenadne smrti, ovakvih je tragičnih vijesti sve više.