Anthony William, poznatiji kao Medicinski medij i autor istoimenog svjetskog bestselera u novoj knjizi nastavlja oduševljavati informacijama koje nam mogu spasiti život! William otkriva kako najbolje iskoristiti skrivene dobrobiti više od 50 biljnih namirnica kako bismo promijenili svoj život nabolje. U knjizi između ostalog pročitajte:
• Suštinski važne informacije o specifičnim faktorima koji stoje iza drastičnog porasta bolesti te kako zaštiti sebe i svoju obitelj
• Detaljan opis više od 50 namirnica koje obnavljaju DNK, jačaju imunitet, povećavaju mentalnu jasnoću, alkaliziraju sve tjelesne sustave, štite nas od negativnih emocija drugih ljudi…
• Tehnike za konzumiranje i obradu voća, povrća, začinskog bilja i samoniklih namirnica za najbolju iskoristivost njihovih ljekovitih svojstava za individualne potrebe
Saznajte kako odabrati najbolju hranu za ublažavanje stotine različitih zdravstvenih tegoba i simptoma, među kojima su: autoimune bolesti, tjeskoba, rak, problemi s probavom, umor, alergije na hranu, neplodnost, nesanica, lajmska bolest, gubitak pamćenja, migrene, bolesti štitne žlijezde, pretilost i mnoge druge.
Izdavač: Planetopija
Broj stranica 344
Cijena 185,00 kn
Kako do besplatnog primjerka
Prva čitateljica koja se prijavi sa svojim podacima na naš mejl urednistvo@roditelji.hr i naznakom "Hrana koja mijenja zivot" osvaja knjigu koja bi joj mogla promijeniti mišljenje o raznim namirnicama koje se spominju i usvojiti nove navike za veće zdravlje. Sretno!
Dobitnica knjige Medicinski medij je Beata Vučić iz Zagreba.
Tekst: I.T. Foto: Planetopija
3 pravila odgoja Jordana Petersona: "Vodite računa što radite, a ne što pričate"
6 ključnih pravila danskog odgoja: Nema ultimatuma, djeca se igraju sama, a ovo ih uče od prvog dana
Nakon smrti djeteta od posljedica 'obične gripe' infektologinja iz Zarazne upozorava: Necijepljenje nije opcija
Ako ne volite matematiku ili se mučite s brojevima, ovako će to utjecati na vašu djecu
Tko je djevojčica koja je pjevala na inauguraciji? Pozvao ju je predsjednik Milanović