Cjelokupna nježnost i superiorna suhoća pelena-gaćica Pampers Premium Care Pants osigurava udobnost, zahvaljujući kojoj bebe mogu istraživati svijet bez ikakvih prepreka, slobodno ga otkrivati i razvijati se. Nadalje, majke ih vrlo brzo mogu obući djeci koja su stalno u pokretu jer se vrlo lako mijenjaju.

Sloboda istraživanja vodi do svijeta otkrića i razvoja

Svaki dan donosi novo iskustvo koje će pomoći bebinom razvoju – kad se bebe osjećaju slobodno, mogu istraživati svijet koji ih okružuje. Bebe koje se osjećaju suho i mekano u svojim pelenama-gaćicama, teško će uopće primijetiti da ih nose. Što manje pozornosti pridaju pelenama, osjećat će se slobodnije i lakše će se usredotočiti na istraživanje svijeta, što će im pomoći u svakodnevnom učenju i razvoju.

Za osjećaj slobode – baš kao u onim predivnim trenucima kad bebe ne nose ništa – Pampers je predstavio nove pelene-gaćice Premium Care Pants s iznimno mekanim pojasom. Inovativne pelene-gaćice Pampers Premium Care Pants pomažu održati idealne uvjete za bebinu kožu i toliko su mekane da beba neće biti svjesna da ih nosi.

Zahvaljujući mekanom i elastičnom materijalu Premium Care Pants vrlo su udobne i savršeno odgovaraju svim bebama. Pojas oko cijelog trbuha prati bebine pokrete fleksibilno i učinkovito smanjujući rizik propuštanja tijekom pokreta. Novi oblik pelena-gaćica znači da se one mogu tako brzo zamijeniti da beba neće ni biti svjesna promjene. Premium Care Pants mogu se lako navući na aktivno dijete, koje je već naučilo stajati i kretati se, te se iznenađujuće lako skidaju, bez rizika da se uprlja djetetova koža – jednostavno se trgaju za strane, a nakon skidanja mogu se zamotati kao i klasične pelene. Svake noći, kad beba mirno spava, pelene-gaćice Premium Care Pants mogu se koristiti naizmjence s klasičnim pelenama Pampers Premium Care.

Prednosti pelena-gaćica Premium Care Pants:

Lako oblačenje bebe, koja savladava samostalno kretanje:

Mekoća i savršeno prianjanje za svaku aktivnu bebu olakšavaju oblačenje pelena-gaćica. Zahvaljujući elastičnom pojasu i nježnim trakicama, lako je navući pelene na bebu u pokretu – možete ih samo navući kao obične gaćice.

Izvanredna udobnost nošenja i potpuno savršeno prianjanje:

Premium Care Pantsnježno okružuju bebino tijelo sa svakih strana. Široki i elastični pojas pomaže održati pelenu na pravom mjestu. Nježne trakice osiguravaju udobnost i zaštitu od propuštanja.

Bezbrižno mijenjanje pelena:

Zahvaljujući stranicama pelena koje je jednostavno potrgati Pampers Premium Care Pants je lako i skinuti, bez potrebe za povlačenjem. Nakon upotrebe pelene-gaćice mogu se lako zamotati kao klasične pelene.

Svi proizvodi Pampers Premium Care nude zaštitu kože s pet zvjezdica:

Sanjiva mekoća: Nježni materijali unutarnjih i vanjskih površina pelena-gaćica Premium Care Pants štite osjetljivu bebinu kožu i ugodne su na dodir.

Do 12 sati suhoće: Jezgra Pampersovih pelena brzo upija i zadržava tekućinu daleko od bebine kože kako bi je zaštitila.

Prozračna tehnologija: Poput Pampersica Premium Care u svim veličinama, i pelene-gaćice Pampers Care Pants izrađene su od materijala s mikroporama koji olakšavaju protok zraka te tako pomažu bebinoj koži da diše čak i kada je u peleni.

Losion za bebe na unutrašnjoj površini pelene: Mrvica losiona pomaže zaštiti nježnu bebinu kožu.

Indikator mokre pelene: Mijenja boju iz žute u plavu te tako signalizira kad je pelena mokra.

Pampers nagradna igra

Dragi roditelji, ako i vi kod kuće imate mališana u pelenama koji je stalno u pokretu i uživa u istraživanju svijeta oko sebe, pošaljite nam njegovu fotografiju!

Najbolje fotografije malih istraživača biti će nagrađene paketomPampers Premium Care Pants pelena!

Fotografije, zajedno s vašim podacima, šaljite putem ovog linka: www.roditelji.hr/pampers-pants-natjecaj

Tekst i foto: promo

DOBITNICIpaketa Pampers Premium Care Pants pelena su:

Branko Kovalisko, Dijana Čačić Komadina, Iva Škarica,  Ivana Mandić, Ljiljana Josipvoić, Maja Šlat, Suzana Terlević, Tomislava Vijant, Ljubica Baranašić i Jelena Zmijarević.

Čestitamo!

Evo i nagrađenih fotografija malih istraživača.

Inovativne pelene-gaćice Premium Care Pants jednostavne su za oblačenje, udobne za nošenje i lake za mijenjanje. Nove pelene-gaćice dizajnirane su za aktivne bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju (između 10 i 12 mjeseca) dok ne prerastu pelene. Pošaljite nam fotografiju vaše bebe u pokretu i osvojite nagradu!