Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jan Kerekeš postao tata! Morate pročitati njegovo emotivno pismo supruzi

Par je u vezi još od srednje škole

 Jan Kerekeš

Domaći glumac Jan Kerekeš i supruga Vika postali su roditelji djevojčice Une. Sretnu vijest na svom je Facebook profilu podijelio 33-godišnji glumac uz emotivne riječi posvećene voljenoj mu ženi i tek rođenoj kćerkici, piše Story.

"Ovo je moja ljubav. Zove se Vika. U vrijeme kad se ne smijemo držati za ruke, zagrliti se, poljubiti. U vrijeme kad se bojimo disati, živjeti. U vrijeme kad se prividno zdravi ljudi smiju bolesnima i raduju tuđoj nesreći, tuđoj boli. U vrijeme kad svatko može vrijeđati svakoga, pljuvati i ranjavati, a istovremeno se skrivati iza lažnog imena jer svoje nema, niti je ikad imao. U vrijeme kad pucaju srca koja više nikad nećemo moći spojiti, jer ne znamo od kuda početi. U vrijeme kad ne možemo biti jedni uz druge jer je to protuzakonito. Upravo u to vrijeme, moja ljubav je na svijet donijela božanstvenu malu djevojčicu Unu. Moja ljubav je rodila novu ljubav. Još veću nego što sam mislio da moguće. Spasila me. Promijenila me u trenutku. Zauvijek. Ljubavi moja, zahvalan sam ti i bit ću ti zahvalan do kraja života. Unu još ne poznajem. Upoznat ću ju za nekoliko dana. Ne znam što ću tada osjećati, ali ono što znam je da nema toga što će me zaustaviti da vas zagrlim i poljubim. Volim vas', napisao je glumac emotivno ispod fotografije supruge Vike ne skrivajući sreću zbog dolaska prvog djeteta.

Podsjećamo, par se zaljubio još u srednjoj školi, a bračne zavjete izmijenili su 2015. godine u svome Varaždinu. U nedavnom zajedničkom intervjuu za Story nisu skrivali uzbuđenje zbog širenja obitelji, a otkrili su tada i kako su se odlučili za ime Una. 'Bio je to prvi Vikin prijedlog i na kraju smo se odlučili za njega. Puno smo razmišljali, istraživali i slušali prijedloge obitelji i prijatelja, ali Una nam je od početka zapela za uho. Nije jako neobično, a opet nije ni jako često ime. Ima i nekako poveznicu s našom obitelji jer je značenje imena jedna - jedinstvena i simbolizira prvorođeno dijete. A naša Una će nam svima biti upravo to - prva, jedna i jedinstvena', ponosno je tada istaknuo glumac.

Izvor: Story.hr
Fotografije: Story

Najnovije

Najpopularnije