Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izabel Kovačić prvi puta progovorila o sinu: 'Oko Ivana se vrti cijeli moj svijet!'

Lijepa poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića prije tjedan dana po prvi je puta postala mama!

Izabel Kovačić, poduzetnica i supruga nogometaša Matea Kovačića, friška je mama; sina Ivana rodila je prije tjedan dana, 12. listopada u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Iako je vrlo samozatajna, pa o privatnom životu gotovo i ne priča, otkrila je kako je maleni dječak u trenu postao centar njezina svijeta. Predstavljajući posteljinu od organskog pamuka svojeg brenda lunilou, Izabel je rekla:

"Sada više nego ikad razmišljam o materijalima s kojima radimo u lunilou jer sada, po prvi puta, i ja imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet. Sve naše kolekcije napravljene su od organskih materijala bez ikakvih kemijskih tretmana kako bi bili sigurni da smo dosljedni svojoj ekološkoj viziji i misiji. Jako sam sretna da smo uspjeli u ovim kompliciranim vremenima napraviti kompletnu home kolekciju koju smo, eto, sada i obogatili setovima posteljina za bebe. Uz posteljinu, kolekciji smo dodali i praktični organizer za dječji krevetić koji će svojom funkcionalnošću, vjerujem, pomoći u svim situacijama", rekla je Izabel.

U lunilou vjeruju kako je posteljina od organskog pamuka zdravija opcija jer je proizvedena bez štetnih kemikalija, a organski je pamuk zdraviji za planet. Potrebno je manje vode za proizvodnju organskog pamuka u usporedbi s konvencionalnim, a upravo taj pamuk se ne tretira otrovnim kemijskim pesticidima ili oštrim kemijskim sredstvima za čišćenje i tretmanima tkanina kojima može biti izložena konvencionalna posteljina.

Fotografije: Sanja Jagatić i Instagram

Najnovije

Najpopularnije