Otkako je ušla u kraljevsku obitelj, bivša glumica, 39-godišnja Meghan Markle, neprestano je na udaru kritika javnosti, ali i raznih medija. Supruga princa Harryja mnogima 'nije sjela na prvu', pa su s raznim navodimo koji joj ne idu u prilog, nastavili i za vrijeme njezine trudnoće, ali i nakon što je na svijet donijela svoje prvo dijete, sinčića Archieja. Koliko joj je, kao mladoj majci, bilo teško uskladiti kraljevske dužnosti s onim majčinskim, i to sve pod povećalom javnosti koja joj nije naklonjena, Meghan je ispričala u podcastu 'Teenage Therapy'.

Gostujući u spomenutom video formatu, vojvotkinja je progovorila o mentalnom zdravlju i problemima s kojima se suočavala u periodu kada je Archie bio tek beba, piše Story. Kao što je već poznato, samo četiri mjeseca nakon porođaja, Meghan i Harry su se s malenim uputili na prvu kraljevsku turneju u Južnu Afriku, a koliko joj je tada bilo zahtjevno balansirati između brige za bebu, koja je uključivala i dojenje, i obavljanja brojnih dužnosti na putovanju, govori i njezina usporedba istoga s trčanjem maratona.

"Mnogi to ne znaju, ali između svakog službenog pojavljivanja, trčala sam nazad kući kako bi se pobrinula da moj sin bude nahranjen. Bilo je jako iscrpljujuće i zadnji dan putovanja sam se osjećala užasno umorno', objasnila je vojvotkinja u podcastu, a njezine riječi potvrdio je i tri godine mlađi suprug koji je također sudjelovao u razgovoru. 'Bila sam iskrena kad sam tada u intervjuu rekla da me još nitko nije pitao kako sam. Ništa nije bilo inscenirano. To sam bila ja, umorna mama na putu s bebom od četiri mjeseca", priznala je Meghan.

Izvor: Story.hr
Fotografije: Profimedia