Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eva Longoria iskreno o problemima s kojim se susreće kao majka

45-godišnja glumica po prvi je puta postala mama prije dvije godine

 Eva Longoria

Holivudska miljenica, 45-godišnja Eva Longoria, ne skriva koliko uživa u majčinstvu i trenutcima koje provodi s dvogodišnjim sinčićem Santiagom čemu svjedoče i brojne objave na njezinom Instagram profilu. Međutim, da biti roditelj nije nimalo jednostavno, a naročito kada se odgoj djeteta odvija pred očima javnosti, priznala je i sama Eva prilikom gostovanja u podcastu kod kolegice Anne Faris.

Glumica je, kako piše Story, otkrila kako se, otkako je na svijet donijela malenog Santiaga, susrela s brojnim kritikama i osudama drugih majki. Također, objasnila je i zašto nikada ne odgovara na pitanja kako odgaja sina. "Ne želim javno govoriti na koji način odgajam Santiaga jer sam svjesna da to drugim majkama može stvoriti određene komplekse. Kad kažem da uživam u majčinstvu, dobijem povratne reakcije kako sam odlična majka i ujedno mi žene šalju kako se one zbog toga osjećaju kao manje majke", započela je glumica naglasivši kako joj u odgoju sina puno pomaže ostatak obitelji.

"Ne želim biti jedna od onih majki koje će se pojaviti u medijima i reći kako djecu stavljaju na spavanje u sedam jer su studije za razvoj mozga tako savjetovale... Mislim, super za tebe, ali ja nisam jedna od tih', izjavila je 45-godišnjakinja prilikom gostovanja dajući tako do znanja kako i ona, baš kao i većina drugih majki, ima svoje bolje i lošije dane te kako majčinstvo, bez obzira kako izgleda za javnost, nije nimalo jednostavan posao.

Izvor: Story.hr
Fotografije: Instagram

Najnovije

Najpopularnije