Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUZE OD SREĆE: Reakcija bebe s oštećenim sluhom kad je prvi puta čula glas roditelja

Dječak je rođena s oštećenim sluhom na oba uha, a kad je s 11 tjedana prvi puta čuo glas svojih roditelja, na trenutak se činilo da će zaplakati od sreće

 shutterstock_291045281.jpg Izvor: Shutterstock

Poseban trenutak zabilježen je kamerom, kad je beba, rođena s oštećenim sluhom, stara 11 tjedana po prvi čula glasove svojih roditelja Tiffani i Johna Wroea.

Beba je rođena s oštećenim sluhom na oba uha. Sve što je dječak mogao bilo je vidjeti osmjehe na licima roditelja te osjetiti njihove dodire. No jedan od najemotivnijih trenutaka u njihovim životima bio je definitivno ovaj zabilježen kamerom, kada je maleni Saul, zahvaljujući slušnom aparatu, po prvi put čuo glasove.

Oduševljen onim što čuje, mališan se smijao svaki puta kad bi čuo glas oko sebe, a u nekim trenucima činilo se kao da će zaplakati od sreće.

"Saul je imao loše rezutate testiranja sluha neposredno nakon rođenja. Nakon toga otišli smo na ponovnu provjeru i opet se pokazalo da ne čuje. Treći puta bila je ista situacija", ispričala je mama Tiffani. 

Nakon mnogih provjera, ustanovljeno je da dječak može čuti zvukove iznad 60 decibela, dok ljudi koji nemaju oštećenje mogu čuti zvukove od 20 decibela.

Roditelji su ushićeno dozivali bebu i pričali joj, a beba je od oduševljenja zamalo briznula u plač.

"Trenutak kada smo vidjeli njegovu reakciju na naše glasove, bio je neprocjenljiv", rekla je mama.

Najnovije

Najpopularnije