Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski košarkaš iskreno: 'Nikad neću prežaliti što nisam bio na porođaju moje Sofije!'

Koronavirus je poremetio planove bračnog para Zubčić

"Najdraži oni su mi trenuci kada smo nas troje zajedno", kaže hrvatski košarkaš Tomislav Zubčić, koji je sa suprugom Mateom Zubčić Andrić prije dva tjedna dobio kćerkicu Sofiju, a od dana njezina dolaska na svijet ovi supružnici ne skidaju osmijeh s lica. Kada mu je prije osam mjeseci priopćila sretnu vijest, Matea je iznenađenje snimila skrivenom kamerom jer je htjela zauvijek sačuvati uspomenu na taj trenutak. Dala mu je dar u kojem su bile male fotografije prvog ultrazvuka i čestitka u malenom bodiju na kojem je pisalo ‘Volim svog tatu’, nakon čega se Tomislav izbezumio od sreće.

Planove oko trudnoće, a posebice dolaska na svijet njihove princeze, ovom je paru poremetio koronavirus. Naime, krajem veljače, dok je imao klupsku pauzu, Mateu je suprug dopratio u Sarajevo, nakon čega se vratio obvezama u Rusiji.

"Bili smo spremni biti razdvojeni do kraja košarkaške sezone ruske lige, nakon čega bi se Tomislav vratio i prisustvovao porođaju u Zagrebu. Nažalost, nastupila je pandemija, specifične stroge mjere zbog kojih sam ja ostala zatvorena u BiH, a Tomislava su vratili u Hrvatsku jer ne posjeduje državljanstvo BiH pa smo trebali ostati razdvojeni", ispričala je Matea za Story.
Neizvjesnost, strah, sreća i uzbuđenje samo su neke od emocija koje je Tomislav proživljavao u trenutku kada je znao da je njegova supruga u rađaonici.
"Matea je dan prije porođaja zadržana u bolnici i od tog smo trenutka neprestano bili u kontaktu. Protrnuo sam kada je prestala odgovarati. Vozio sam se k njezinim roditeljima, i to mi se sada čini kao najdulji put u životu. Tih nekoliko sati iščekivanja činilo se kao vječnost. Nikada neću prežaliti što nisam bio s njom na porođaju, ali nadam se da ću imati priliku iskusiti to u budućnosti", rekao je Tomislav.

Cijeli intervju s Mateom i Tomislavom pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 3. lipnja 2020.

Najnovije

Najpopularnije