Sastojci:
- 1 luk
- 2 režnja češnjaka
- 2 mlada luka
- 700 g kuhanog oslića
- 100 g naribanog sira
- sol, papar
- 2 jaja
- 3 žlice krušnih mrvica
- 120 g majoneze
- ulje za pečenje
- 150 g jogurta
- 1 žličica sjeckanog kopra
- 2 žlice soka od limuna
Priprema:
- Sitno nasjeckajte luk i češnjak, a mladi luk narežite na kružiće. Pomiješajte s usitnjenim oslićem, sirom, jajima i mrvicama, posolite i popaprite.
- Vlažnim rukama oblikujte popečke pa ih pržite na zagrijanom ulju s obje strane. Pečene popečke stavite na kuhinjski ručnik da se ocijedi višak ulja.
- Pomiješajte majonezu s jogurtom, koprom i limunovim sokom. Poslužite s popečcima i kriškama limuna.
Tekst: kuhaj.story.hr
Foto: Profimedia
Morate isprobati ovaj trik za ukrašavanje pisanica: Alat već imate, a spriječit ćete nered
Tina Biloglav otkrila kako kćeri čuvaju uspomenu na oca: 'Spomenu ga svaku večer prije spavanja'
'Neuredna divlja mala stvorenja': Mama videom pokazala kako izgleda odgoj dječaka
Djeca koja su najveći buntovnici po horoskopu
Nevena Rendeli pokazala prekrasnu obiteljsku tradiciju: Četvrta generacija na upisu u istu školu