Sastojci:
- 50 dag blitve
- 25 dag zobenih pahuljica
- 1 jaje
- češnjak
- luk
- 1 dl ulja
- krušne mrvice
Priprema:
1. Blitvu skuhajte, ocijedite i narežite.
2. Blitvi dodajte zobene pahuljice koje su 10 min odstajale u mlakoj vodi, malo nasjeckanog češnjaka i luk pirjan na ulju.
3. Sve sastojke dobro izmiješajte, posolite, popaprite te oblikujte popečke.
4. Popečke uvaljajte u krušne mrvice i pržite u dubokom ulju.
5. Poslužite uz omiljeni prilog.
Tekst: Ivančica Tarade
Foto: Profimedia
Dr. Rajović: Nove generacije sve su sebičnije i motorički slabije, a ovo bi stručnjak zabranio kod učenja
5 zabluda o odgoju: Treba li djetetu sve olakšati i ponašaju li se i dobra djeca 'zločesto'?
5 načina kako odgajati visoko osjetljivu djecu
Ista prabaka: Kako je princeza Charlotte izgledala kroz godine na portretima koje tradicionalno fotka Kate Middleton
6 fraza koje roditelji ne bi smjeli govoriti djeci