Sastojci:
- 500 g purećih prsa
- 100 g brašna
- glavica luka
- 200 ml bijeloga vina
- 1/2 limuna
- žlica kapara
- maslac
- sol, papar
Priprema:
- Odreske posolite, popaprite i uvaljajte u brašno.
- U tavi na vrućem ulju pržite ih sa svake strane oko pet minuta. Zatim odreske izvadite iz tave i odložite na toplo mjesto.
- Na masnoću od prženja dodajte sjeckani luk, malo ga posolite i pržite dok ne omekša. Zatim ulijte bijelo vino i sok polovice limuna.
- Čekajte da provre pa dodajte kapare i maslac. Začinite solju i paprom i polagano miješajući zgusnite umak.
- Pržene odreske položite na tanjur, prelijte pripremljenim umakom i poslužite uz kuhanu rižu ili neki drugi prilog po odabiru.
Tekst: roditelji.hr
Foto: Profimedia
Razvod je većinom loš za djecu, jedino u ove 2 situacije može biti spas
Glumica šokira odgojem 14-godišnjeg sina: Žvakala mu je hranu kad je bio beba, i dalje se zajedno kupaju i spavaju
'Potrebno je selo da odgoji dijete': Najbolje prijateljice zajedno uselile sa svojih šestero djece
Ona je 5 godina bila dadilja kraljevske obitelji: Sad otkrila kakva su zapravo djeca, ali i Kate i William
20 stvari koje bi djeca trebala isprobati do 10. godine