Sastojci
- luk
- 2 režnja češnjaka
- 1 muškatna bundeva
- 1 mrkva
- 1 kocka za povrtnu juhu
- 1 cm svježeg đumbira
- sol, papar, muškatni oraščić
- sezamovo ulje
- 1 dl zobenog vrhnja
Priprema
- Očišćenu bundevu narežite na kockice. Oguljeni đumbir naribajte. Mrkvu narežite na ploškice, luk i češnjak nasjeckajte.
- Na woku zagrijte žlicu sezamovog ulja pa popržite najprije mrkvu i bundevu, a zatim đumbir, luk i češnjak pa pirjajte još 2-3 minute. Ulijte litru vode i umiješajte kocku za juhu. Kuhajte dok povrće ne omekša.
- Posolite, popaprite i začinite muškatnim oraščićem te svaku porciju ukrasite zobenim vrhnjem.
8 roditeljskih uloga za odgoj uspješnog djeteta, prema otkriću profesora s Harvarda
Naš poznati pedijatar o atopijskom dermatitisu kod djece: Koji alergeni pogoršavaju ovo stanje i kako ga liječiti
Mattel predstavio prvu slijepu Barbie: Lutka je dio inkluzivne linije s različitim tipovima tijela, invaliditetom...
Zašto dijete treba što dulje hodati bosonogo?
Kako znati da će dijete uskoro dobiti prvu mjesečnicu? Znakovi da se menarha približava