Sastojci
- luk
- 2 režnja češnjaka
- 1 muškatna bundeva
- 1 mrkva
- 1 kocka za povrtnu juhu
- 1 cm svježeg đumbira
- sol, papar, muškatni oraščić
- sezamovo ulje
- 1 dl zobenog vrhnja
Priprema
- Očišćenu bundevu narežite na kockice. Oguljeni đumbir naribajte. Mrkvu narežite na ploškice, luk i češnjak nasjeckajte.
- Na woku zagrijte žlicu sezamovog ulja pa popržite najprije mrkvu i bundevu, a zatim đumbir, luk i češnjak pa pirjajte još 2-3 minute. Ulijte litru vode i umiješajte kocku za juhu. Kuhajte dok povrće ne omekša.
- Posolite, popaprite i začinite muškatnim oraščićem te svaku porciju ukrasite zobenim vrhnjem.
Chrissy Teigen kritiziraju jer joj kći drži noge na kuhinjskom pultu dok kuhaju
Kako darovita djeca zamišljaju bolji svijet? Birali bi učitelje, predmete, a tehnologija im je pomagač, ne gospodar
Maja Šuput pokazala novu Bloomovu frizuru: 'Baš si ga skratila, sad je pravi dečkić'
Dragi odrasli...: Pisma djece iz Hrvatske za bolji svijet, ovo su njihove poruke
Uranjeno božićno ukrašavanje usrećuje, znanstveno je dokazano