Sastojci
- luk
- 2 režnja češnjaka
- 1 muškatna bundeva
- 1 mrkva
- 1 kocka za povrtnu juhu
- 1 cm svježeg đumbira
- sol, papar, muškatni oraščić
- sezamovo ulje
- 1 dl zobenog vrhnja
Priprema
- Očišćenu bundevu narežite na kockice. Oguljeni đumbir naribajte. Mrkvu narežite na ploškice, luk i češnjak nasjeckajte.
- Na woku zagrijte žlicu sezamovog ulja pa popržite najprije mrkvu i bundevu, a zatim đumbir, luk i češnjak pa pirjajte još 2-3 minute. Ulijte litru vode i umiješajte kocku za juhu. Kuhajte dok povrće ne omekša.
- Posolite, popaprite i začinite muškatnim oraščićem te svaku porciju ukrasite zobenim vrhnjem.
'Potrebno je selo da odgoji dijete': Najbolje prijateljice zajedno uselile sa svojih šestero djece
Ona je 5 godina bila dadilja kraljevske obitelji: Sad otkrila kakva su zapravo djeca, ali i Kate i William
20 stvari koje bi djeca trebala isprobati do 10. godine
Kreću upisi u zagrebačke gradske vrtiće, a evo što roditelji moraju znati
Princ Archie proslavio šesti rođendan: Slavni par s njim je preživio strašan incident, a ovako su ga opisali