Sastojci:
1 pile
2 kisela vrhnja
1 1/2 žlica vegete
4 žlice krušnih mrvica
2 režnja češnjaka
peršinov list
1 dl ulja
Priprema:
1. Sve sastojke, osim piletine, dobro izmiješajte.
2. Pile narežite pa svaki komad umočite u nadjev i slažite u vatrostalnu posudu.
3. Preostalim nadjevom prelijte meso.4. Meso stavite u pećnicu na 180 stupnjeva te ga pecite maksimalno 90 minuta.
5. Poslužite uz pire-krumpir i zelenu salatu!
Tekst: roditelji.hr Foto: Profimedia
Znakovi po kojima možete znati da je beba dobila dovoljno mlijeka
Dr. Rajović: Nove generacije sve su sebičnije i motorički slabije, a ovo bi stručnjak zabranio kod učenja
5 zabluda o odgoju: Treba li djetetu sve olakšati i ponašaju li se i dobra djeca 'zločesto'?
5 načina kako odgajati visoko osjetljivu djecu
Ista prabaka: Kako je princeza Charlotte izgledala kroz godine na portretima koje tradicionalno fotka Kate Middleton