Sastojci:

  • 400 g tjestenine
  • 100 g graška (zamrznutog)
  • 300 g fileta lososa
  • 1 vezica kopra
  • 2 žlice maslinova ulja
  • 50 ml bijelog vina
  • 100 g vrhnja za kuhanje
  • sol i papar

Priprema

  1. Grašak kuhajte u malo slane vode 3 minute, a potom ocijedite. Losos kratko operite hladnom vodom, posušite i narežite na trakice. Kopar operite, posušite i nasjeckajte.
  2. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Kockice lososa kratko popržite u tavi na vrućem maslinovu ulju. Ulijte vino i vrhnje za kuhanje.
  3. Posolite i popaprite te kuhajte oko tri minute. Tjesteninu ocijedite. Tjesteninu i grašak dodajte lososu i dobro promiješajte. Umiješajte kopar i poslužite jelo.

Izvor:kuhaj.story.hr

Foto: Profimedia