Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kids friendly: Mali Bigfoot, animirani avanturistički

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove. Na redu je Mali Bigfoot

“Mali Bigfoot” je francusko-belgijska animirana avantura o dječaku Adamu koji sasvim slučajno saznaje da mu je tata živ, i još k tome Bigfoot! Tada počinju njegove avanture i puno sretnije djetinjstvo. Da sreća nije samo u bogatstvu pokazano je na primjeru vlasnika korporacije HairCo. koji se želi domoći Adama i njegovog oca kako bi pomoću njihove DNA stvorio lijek protiv ćelavosti, ponovno imao kosu i konačno bio sretan. Kroz film se govori i o bullyingu, te o prihvaćanju drukčijih od sebe, pa može poslužiti kao dobra podloga za razgovor o tome. Film se pozabavio i problematikom neodgovornog ponašanja prema prirodi i životinjama. Upravo zbog navedenih tema, zaslužuje preporuku da ga se pogleda. Film se prikazuje u 2D, 3D i multiosjetilnom 4DX  formatu, te je sinkroniziran na hrvatski jezik.

Za djecu: 5+.

Za roditelje: Simpatične šumske životinje će nasmijati i zabaviti i odrasle.

Nasilje: Nasilje se rijetko prikazuje. Recimo kada rakuni gađaju lovce s češerima ili kada zaštitari gađaju Bigfoota strelicama za uspavljivanje.

Zastrašujući prizori: Nema ih.

Rječnik: Primjeren djeci.

Seks: Nema prizora i dijaloga seksualne prirode.

Tempo: Iako je tempo primjeren za manju djecu, njima bi film mogao biti postati dosadnjikav zbog puno pričanja.

Tekst: Iva Brčić

Foto: Blitz cinestar

Najnovije

Najpopularnije