Običaj nam je predstaviti svaku od kolumnistica kad stigne njihova prva kolumna, stoga evo kratke biografije naše nove suradnice.

Sanja Toljan, dr. med. specijalist je anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja. Osnivačica je Poliklinike Orlando. Kao anesteziolog je radila u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu gdje je osnovala ambulantu za liječenje boli. U Poliklinici Orlando upotrebljava znanja koja je stekla kod europskog stručnjaka za antiaging i preventivnu medicinu, dr. Thierry Hertoghe, te se danas bavi liječenjem ljudi koji pate od hormonske neravnoteže, sa bitnom razlikom, da liječi uzroke, a ne simptome. Napisala je uspješnicu “Čudesna moć hormona”, koja na lak i razumljiv način pomaže ljudima shvatiti što je to s njihovim hormonima pošlo po zlu.

Da bi na prirodan način pomogla balansirati hormone, kreirala je seriju proizvoda za balansiranje hormona, na bazi adaptogenih biljaka i mikronutrijenata. U Hrvatsku i zemlje okruženja, dovela je terapiju bioidentičnim hormonima, kao prirodnu alternativu konvencionalnom liječenju hormonskih poremećaja. Surađuje sa mnogim stručnjacima koji na zdravlje i bolest gledaju iz šire perspektive, te pomaže ljudima zadobiti zdravlje i riješiti se bolesti. Majka je dvojice sinova.

sanja-toljan-nasa-je-nova-kolumnistica

Vjerujemo da će vam se svidjeti njeni tekstovi, a ako ćete imati i dodatnih pitanja pišite na našu adresu: urednistvo@roditelji.hr

Evo odmah link i na prvu kolumnu od Sanje Toljan. Pa provjerite kolika je vaša razina hormona oksitocina trenutno u obitelji!

Tekst: Ivančica Tarade

Foto: Sanja Toljan, priv. arhiv