Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sanja Toljan naša je nova kolumnistica

S obzirom na to da smo uočili da volite čitati kolumne, dodali smo još jednu moćnu ženu već postojećem timu i obogatili teme koje će biti pokrivene. Upoznajte Sanju!

Običaj nam je predstaviti svaku od kolumnistica kad stigne njihova prva kolumna, stoga evo kratke biografije naše nove suradnice.

Sanja Toljan, dr. med. specijalist je anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja. Osnivačica je Poliklinike Orlando. Kao anesteziolog je radila u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu gdje je osnovala ambulantu za liječenje boli. U Poliklinici Orlando upotrebljava znanja koja je stekla kod europskog stručnjaka za antiaging i preventivnu medicinu, dr. Thierry Hertoghe, te se danas bavi liječenjem ljudi koji pate od hormonske neravnoteže, sa bitnom razlikom, da liječi uzroke, a ne simptome. Napisala je uspješnicu “Čudesna moć hormona”, koja na lak i razumljiv način pomaže ljudima shvatiti što je to s njihovim hormonima pošlo po zlu.

Da bi na prirodan način pomogla balansirati hormone, kreirala je seriju proizvoda za balansiranje hormona, na bazi adaptogenih biljaka i mikronutrijenata. U Hrvatsku i zemlje okruženja, dovela je terapiju bioidentičnim hormonima, kao prirodnu alternativu konvencionalnom liječenju hormonskih poremećaja. Surađuje sa mnogim stručnjacima koji na zdravlje i bolest gledaju iz šire perspektive, te pomaže ljudima zadobiti zdravlje i riješiti se bolesti. Majka je dvojice sinova.

Vjerujemo da će vam se svidjeti njeni tekstovi, a ako ćete imati i dodatnih pitanja pišite na našu adresu: [email protected]

Evo odmah link i na prvu kolumnu od Sanje Toljan. Pa provjerite kolika je vaša razina hormona oksitocina trenutno u obitelji!

Tekst: Ivančica Tarade

Foto: Sanja Toljan, priv. arhiv

Najnovije

Najpopularnije