Tada se rodio njen prvi sin, Jacob, otkrila je Pinterest, rodila drugo dijete, Barbaru, naučila šivati... sve te stvari učinile su je osobom koja je danas.

Fotografirala je svoju djecu otkad su se rodila i napravila tisuće fotografija. Prije godinu dana je počela tražiti nešto originalno. Nadahnuta nekim sjajnim svjetskim fotografima pokušavala je pronaći svoj vlastiti način bilježenja trenutaka djetinjstva svojih mališana. I još uvijek traži.

Sama šiva kostime i bira lokacije snimanja najviše 20 km udaljene od mjesta u kojem živi.

Fotografiranja ne traju duže od 15-ak minuta i nikada ne traži od djece da zauzmu određenu pozu. Samo im ispriča priču koju želi dočarati i oni je sami prirodno „odglume“.

Ania radi kao učiteljica u srednjoj školi u Poljskoj a fotografiranje i šivanje su joj najdraži hobiji koji joj daju ogromnu količinu energije. Ima pregršt ideja za svoje naredne fotografije i pritom uvijek žali što dan ne traje bar malo duže...

Više na: Facebook

Kao tinejdžerka i mlada osoba Ania Zakrecona iz Poljske nije se usuđivala smatrati sebe kreativnom. No to se promijenilo kad je dobila svoju prvu digitalnu kameru...

Izvor: www.boredpanda.com