Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAUVIJEK OMILJENI DORUČAK: Ovo je još jedan razlog zašto volimo slatki doručak

 Čokolino Izvor: Robert Gašpert

Svi znamo da je doručak najvažniji obrok u danu koji nam daje energiju i priprema nas za sve izazove koje donosi dan. Kako bismo svaki dan započeli u najboljem raspoloženju, uvijek biramo slatki doručak. Iz tjedna u tjedna, opcija i recepata za slatki doručak je sve više. Ipak, mi se uvijek rado vraćamo jednom posebnom slatkom doručku. Samo nekoliko minuta dovoljno je da pripremimo svoj zauvijek omiljeni doručak, a osim što nam daje energiju za uspješan početak dana, njegov nas okus vraća ravno u djetinjstvo kada nam je isti doručak mama servirala prije odlaska u školu. Naravno, riječ je o Čokolinu.

 Čokolino Izvor: Robert Gašpert

Jedan slatki doručak koji obožavamo godinama

Školski dani možda su daleko iza nas, no Čokolino je još uvijek slatki doručak s kojim obožavamo započeti dan. Upravo se iz tog razloga u našoj redakcijskoj kuhinji uvijek nalazi pakiranje Čokolina ili nekoliko njih. Zašto baš sve generacije obožavaju Čokolino?

Čokolino je poznat kao omiljena hrana malih i velikih. Jedan od razloga zbog kojih svi obožavamo Čokolino je njegov čokoladni okus. Istovremeno bogat i nježan, okus Čokolina je jedan od onih rijetkih okusa kojih se nikad nećemo zasititi, u kojem svaki put iznova uživamo i koji nam na najbolji način zasladi jutro.

 Čokolino Izvor: Robert Gašpert

Drugi razlog zbog kojeg je Čokolino naš zauvijek omiljeni slatki doručak je jednostavnost pripreme. Bez obzira koji omjer Čokolina i mlijeka volite i pripremate li svoj zdjelicu Čokolina s toplim ili hladnim mlijekom, minuta ili dvije su sve što vam treba da fine pahuljice pretvorite u jako finu poslasticu za početak dana.

Osim što je jako fin, Čokolino je istovremeno i hranjiv što je još jedan od razloga zbog kojeg ga volimo. Čokolino pahuljice od žitarica obogaćene su sa sedam vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina) te su energetski bogat i uravnotežen obrok.

 Čokolino Izvor: Robert Gašpert

 Čokolino Izvor: Robert Gašpert

Još jedan razlog zbog kojeg obožavamo Čokolino

Na kraju svake kalendarske godine, uvijek imamo jedan razlog zbog kojeg obožavamo Čokolino više! Baš kao što smo to radili cijelo djetinjstvo, u mjesecu studenom odlučni smo u skupljanju Lino lentica kako bismo cijelu sljedeću godinu uživali u Lino kalendaru. Kako do Lino kalendara?

Cijeli postupak je vrlo jednostavan, baš poput pripreme zdjelice omiljenog Čokolino. Sve što trebate je skupiti lentice u vrijednosti od dva kilograma s bilo kojeg Lino proizvoda. Nakon što ste skupili lentice, isprintajte kupon (ili ga preuzmite na prodajnim mjestima) i čitko ga ispunite. Lentice i kupon stavite u kuvertu i pošaljite do 30.11.2022. na svima već poznatu adresu: Lino p.p. 160, 48000 Koprivnica.

Dodatne informacije o najpopularnijem kalendaru možete pronaći ovdje.

 Čokolino Izvor: Robert Gašpert

Nakon puno zdjelica Čokolina i tri jednostavna koraka, sve što nam preostaje je strpljivo čekati da Lino kalendar stigne na našu adresu. Osim što ćemo zaokružiti najvažnije dane, na svakoj stranici Lino kalendara i ove ćemo godine moći naučiti nove i korisne načine na koje možemo brinuti o okolišu, a koji će biti super zabava i za male i za velike!

 Čokolino Izvor: Robert Gašpert

Savršeni recept za Čokolino?

Za kraj, odlučili smo vam otkriti koji Čokolino najviše volimo u redakciji i jesmo li pronašli onaj savršeni recept za pripremu Čokolina!

Klasičan Čokolino još uvijek je naš apsolutni favorit, a sve popularniji je i Čokolino Fit koji ima 30% manje šećera. I dok se oko odabira Čokolina kad savršenog slatkog doručka svi slažemo, kada je riječ o pripremi, mišljenja nam se bitno razilaze tako da se potraga za savršenim receptom za Čokolinom u našoj redakciji nastavlja.

 Čokolino Izvor: Robert Gašpert

*Sadržaj nastao u suradnji s Linom.

Veliko hvala Mövenpick Zagreb hotelu na ustupljenom prostoru za snimanje.