Jastuk za trudnice dobro dođe i nakon poroda
Bit svakog poklona je da obraduje osobu koju daruješ, no bilo bi super da bude i koristan. S trudnicama je to možda i najviše izraženo. Iako je trudnoća jedno prekrasno i posebno razdoblje, ono je mnogim ženama podjednako i stresno. Što sve treba trudnica imati, gdje nabaviti, što može posuditi, a što nipošto ne bi trebala… Bezbroj je pitanja, a svaka žena želi biti potpuno spremna na susret sa svojom bebom. Ako i sama razumiješ što je tebi bilo potrebno kad si bila trudna, onda se vodi tom mišlju kada budeš birala poklon za drugu trudnicu. Jedna od konkretnijih ideja svakako je – jastuk za trudnice.

Jastuk za trudnice itekako je koristan i za vrijeme trudnoće, ali i kasnije kada može poslužiti kao jastuk za dojenje.

Tijekom trudnoće, jastuk za trudnice pomaže trudnicama u smanjenju bolova, poboljšava cirkulaciju, a ujedno je i prilagođen tako da se trudnicama lakše i udobnije smjestiti u idealan položaj za spavanje. Na kraju krajeva, svi koji su ga koristili, znaju kako je lijepo zaspati na njemu i dugo nakon trudnoće.

Čarape s Celliantom uvijek su dobra ideja
Iako je svaka trudnoća tako posebna, individualna i teško ju je uspoređivati s ijednom drugom, gotovo svaka trudnica se može poistovjetiti s jednom pojavom – otečenim nogama. Što se termin bliži, nogama je sve teže i teže nositi taj slatki teret. Jedna od boljih stvari koja trudnicama tada može pomoći su čarape s Celliantom.

Čarape s Celliant

vlaknom potiču cirkulaciju, a time i prokrvljenost. Provjereno pomažu u

smanjenju oticanja, ali i u smanjenju bolova u mišićima i zglobovima. Naravno,

ako se odlučiš za ovaj poklon (a ionako su čarape s godinama sve bolji i bolji

božićni poklon), svakako provjeri da čarape imaju visok postotak Celliant

vlakana. U protivnom neće biti tako učinkovite.

Steznik nakon poroda svaku će ženu obradovati
Steznik nakon poroda je također sjajan i koristan poklon. Ako se odlučiš za to, svakako odaberi onaj koji je dizajniran po medicinskim kriterijima. Steznik će pomoći ženi da zategne višak koji će ostati nakon što se beba rodi.

Steznik se ne nosi samo kako bi se što prije zategnuo višak kože niti mu je to primarna funkcija.

Steznik se prije

svega koristi kako bi se pružila potpora unutarnjim organima, posebno

maternici, da se vrate na svoje mjesto. Osim toga, pruža potporu i leđima te na

taj način olakšava pravilno držanje.

Poklon-paketi kozmetike za sretnu mamu
Svakako treba imati na umu i to da je trudnica prije svega – žena. Žena koja sigurno voli parfeme, kozmetiku i sl. Poklon čija je funkcija da se osjeća ženstveno i posebno sigurno će izazvati dobre emocije.

Uvijek sjajni

pokloni su poklon-paketi. Naravno, trebaš pripaziti da kozmetika koju

kupuješ bude sigurna za trudnice. Poklon paketi od Afrodite, Biobaze

ili Olivala koje možeš pronaći u BIPI sigurni su za trudnice, a možeš

biti sigurna da su i odličan poklon.

Kod Afrodite možeš birati između nekoliko paketa koji uključuju gel za tuširanje i mlijeko za tijelo. Pronađi idealan miris između Love, Jojoba, Natural Vanilla ili pak Christmas paketa. I Biobaza i Olival su spremili prekrasne pakete među kojima ćeš sigurno pronaći idealan za sebi dragu trudnicu. A vrlo vjerojatno i za sebe. Više ideja za poklone potražite na web stranici BIPA-e. Pratite BIPA Instagram profil, jer do kraja Adventa svaki dan možete osvojiti nešto za sebe.