Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Recept za sreću! Ove male mudrosti dovode do više zadovoljstva

Ponekad je jedino važno promijeniti perspektivu gledanja na život. Društvenim mrežama kruži ova inspirativna poruka, koja je tako jednostavna, a opet tako moćna u spoznaji pravih životnih vrijednosti

William Shakespeare je rekao: Uvijek se osjećam sretno, znate li zašto? Jer ja od nikoga ništa ne  očekujem; čekanje uvijek boli. Problemi nisu vječni, uvijek imaju rješenje, jedino što se ne može izliječiti je smrt. Ne dozvolite nikome da vrijeđa, ponižava ili umanjuje vaše samopoštovanje. Vikanje je instrument kukavice, onih koji ne misle. Uvijek ćemo susretati ljude koji nas krive za svoje probleme i svi će dobiti ono što zaslužuju. Moramo biti snažni i reanimirati padove koje nam nameće život, kako bi nas podsjetili da nakon mračnog tunela punog samoće dolaze vrlo dobre stvari. 

Prije nego što razgovarate... udahnite.

Prije nego što kažete... slušajte 

Prije nego što kritizirate... pogledajte sebe. 

Prije nego što napišete... razmislite. 

Prije nego što povrijedite... pogledajte. 

Prije nego što odustanete... pokušajte 

Prije nego što umreš ... UŽIVAJ! 

Najbolji odnos nije odnos s idealnom osobom, već odnos u kojem svaka osoba uči živjeti s nedostacima drugoga i zna se diviti njegovim dobrim osobinama. Tko ne cijeni ono što ima, jednog će se dana požaliti da ga je izgubio, a onaj koji jednom pati, dobit će ono što zaslužuje. Ako želite biti sretni: učinite nekoga sretnim; ako želite primiti: dajte se malo, okružite se dobrim ljudima i postanite jedan od njih. Zapamtite: ponekad, kada to najmanje očekujete, bit će onih koji će vam pružiti dobro iskustvo! Nikada nemojte pokvariti svoj dar iz prošlosti. Jaka osoba zna kako održati svoj život u redu.
Čak se i sa suzama u očima prilagođava osmijehom i kaže: DOBRO sam.

Najnovije

Najpopularnije