Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vapaj u pomoć: četvero djece ostalo je bez mame

Vjerujemo da nitko neće ostati ravnodušan na tragediju koja je zadesila ovu mladu zagrebačku obitelj

Ovo je još jedna priča koja nas je na tren ostavila bez daha i dirnula do suza. Priča o obitelji kojoj se u samo mjesec dana život promijenio iz temelja. Naime, nakon iznenadne i kratke bolesti preminula je Jelena, supruga i majka četvero djece, od kojih najmlađe ima tek sedam mjeseci. Jelena je imala samo 35 godina, a njezin suprug Željko ostao je sam s djecom od 11, sedam, četiri godine i bebom. Dodajmo i to da četverogodišnja curica boluje od cistične fibroze i celijakije te zahtijeva posebnu njegu i skrb.

Sve to i više je no dovoljno objašnjenje za lavinu koja se pokrenula - lavinu s vapajem u pomoćtati koji svoju djecu sada mora podizati sam. Na društvenim mrežama nezaustavljivo se širi informacija o velikom gubitku ove mlade obitelji iz Zagreba te apel na sve one koji svojim donacijama mogu pomoći. Prenosimo vam ga u cijelosti.

"Uz dopuštenje Željka Burjana stavljam ovu objavu. Jedna prekrasna mlada obitelj iz mog kvarta iznenada je pretrpila veliki gubitak. U samo mjesec dana Jelena nas je napustila u 36. godini. Bila je Željkova supruga i majka četvero dječice - S. (11 godina), B. (7 godina), K. (uskoro 4 godine) i P. (7 mjeseci). Malena K. boluje od cistične fibroze i celijakije te joj je svakodnevno potrebna posebna njega, a u budućnosti će joj trebati velika medicinska skrb. Željku ne možemo vratiti suprugu niti djeci možemo vratiti majku, no možemo im pomoći ostvariti sigurniju budućnost. S obzirom na to da se radi o iznenadnom gubitku, pozivamo sve koji žele izdvojiti koju kunu da doniraju obitelji. Donacije možete uplatiti na žiro račun:
Ime i prezime: Željko Burjan
IBAN: HR1523400093113255505 (PBZ)
Opis plaćanja: DONACIJA
Puno hvala svima koji sudjeluju!", napisala je na Facebooku Ivana Vuk, koja je ovo i pokrenula, a njezinu su objavu podijelili mnogi.

Uz dopuštenje Željka Burjana stavljam ovu objavu.

Jedna prekrasna mlada obitelj iz mog kvarta iznenada je pretrpila...

Objavljuje Ivana VukSrijeda, 14. listopada 2020.

Tekst: J. S.
Foto: Shutterstock

Najnovije

Najpopularnije