Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobrodošli u brži, jednostavniji, digitalni BIPO klub

Popusti na baby asortiman, ekstra mjesečni popusti, mnoštvo savjeta i korisnih informacija za trudnice i roditelje..., sve vas to čeka u BIPO klubu, jedinstvenom BIPIN-om programu vjernosti zahvaljujući kojem ćete sve moći obaviti ...

Svijet neizbježno korača prema digitaliziranoj budućnosti, čemu je posebice pridonijelo i "Novo normalno". Zasigurno ste primijetili da su se mnoge aktivnosti pomalo i neprimjetno preselile u sferu virtualnog, u kojoj se u samo nekoliko klikova obavljaju razgovori, transakcije, sastanci, informacije i doživljaji šire se i prepričavaju nikad brže i jednostavnije. Transformaciju su doživjele i neki nama već dobro poznati sadržaji, među kojima je i popularni BIPO klub.

O čemu se radi? Ovaj jedinstveni BIPIN program vjernosti, kao jedini program te vrste u drogerijskom segmentu namijenjen roditeljima i djeci, dobio je svoju novu virtualnu adresu - web stranicu namijenjenu roditeljima i onima koji se to tek spremaju postati, a uz već postojeći Facebook tu je i novi Instagram profil. Nova stranica na jednom će mjestu okupiti sve informacije o mogućnostima učlanjenja u program te pogodnostima i akcijama za sve članove, ali i donijeti brojne korisne savjete za cijelu obitelj. Ovo je odličan način kako u isto vrijeme biti brži, učinkovitiji i informiraniji -  novi će program biti u potpunosti moguće koristiti digitalno, od učlanjenja putem pristupnice na web stranici do informiranja i ostvarivanja pogodnosti putem mobilne aplikacije Viber. Za sve nove članove BIPA je pripremila i bogati poklon paket proizvoda.

Podsjetimo, BIPO klub namijenjen je trudnicama i roditeljima djece do pet godina, a za sve članove svog programa vjernosti tijekom cijele godine donosi 10 posto popusta na cjelokupan baby asortiman (osim mlijeka za dojenčad PRE, 1 i Sensitive). Svaka dva tjedna organiziraju se posebni popusti na odabrane proizvode iz baby asortimana, a posebna je pogodnost i akcija Brand mjeseca - svakog mjeseca svi članovi BIPO kluba ostvaruju minimalno 25 posto popusta na jedan odabrani brand.

Najnovije

Najpopularnije