Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prije svakog povratka kući učinite jednu stvar koja će cijeloj obitelji uljepšati život

Ako ste ikad čitali autoricu Brené Brown, možda ste naišli na jedan njezin jako dobar savjet koji je stvarno lako primijenjiv. Nadamo se da će i vama biti od koristi.

Kad dođete kući sa supružnikom / djecom / psom itd. prije nego što otvorite vrata ukrasite svoje lice osmijehom! Nije važno kako je prošao vaš dan. Ili što radite sljedeće. Ili ako ste stvarno jako gladni. Za 30 sekundi barem se pretvarajte da ste oduševljeni što ste vidjeli svoju obitelj. Učinite da se osjećaju vašu radost zbog povratka kući. Uostalom, oni su vam najdraži ljudi na cijelom svijetu. Nadam se.

Znam što mislite: "Čini se to sićušno, sitno, čovječe. Nije baš neko veliko otkriće." Ali vaš stav stvara atmosferu za ostatak večeri u roku od 15 sekundi od prolaska kroz vrata. Tako da stvarno uopće nije sitno. To je ogromna stvar. Jer dolaziš kući svaki dan. A stvari koje radite svaki dan postaju vam dosadne. Jordan Peterson kaže da ako uspijete popraviti 25 sitnica poput "povratka kući", imat ćete izvanredan život. Voditi obitelj u Disneyland je beznačajno. Skupa rođendanska zabava vašeg djeteta bit će zaboravljena za nekoliko tjedana. Dolazak kući? To je svakodnevno, cijeli život! Popravite to. Započnite danas.

Prevela: I.T.

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije