Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ova majka eksperimentom potvrdila da majčino mlijeko pomaže izblijediti strije na trbuhu!

Jeste li već čuli za ovakav pokušaj – izbljeđivanje strija majčinim mlijekom? Zvuči pomalo smiješno, a možda se radi i o načinu kako da ova majka privuče pozornost na društvenim mrežama, no ona tvrdi da je ovaj mali slučajni eksperiment ...

 kako izblijediti strije na trbuhu

Kako je napisala Chantelle Clark eksperiment je provodila tri tjedna i to stavljajući svoje mlijeko samo na jednu stranu trbuha. Rezultati su je vrlo ugodno iznenadili pa je slike svog trbuha sa strijama nakon poroda na nagovor svoje majke podijelila s drugim majkama.

„Za sve mame koje doje, stavite malo mlijeka na te strije. Ja utrljam mlijeko u kožu trbuha tijekom svakog dojenja i zatim ostavim da se osuši i jednostavno prebacim majicu preko trbuha.“

Tretirajući trbuh mlijekom kod svakog podoja, Chantelle je primijetila ne samo da su strije izblijedjele nego i da su brazde postale pliće. Razlika se može vidjeti na njezinim fotografijama. Trbuh s njezine lijeve strane ima bitno manje izražene strije od desne strane koju nije tretirala. Chantelle također tvrdi da nije intervenirala na fotografijama, a i na kraju se ogradila:

„Nema ništa loše u strijama, ali lijepo je znati da se može nešto učiniti da brže izblijede.“, napisala je Chantelle u veljači ove godine na svojem Facebooku. Bilo bi zgodno kad bi nam pokazala kako njezin trbuh izgleda danas nakon višemjesečnih tretmana. Možda možete i sami isprobati ovaj savjet pa ga podijeliti s nama i drugim majkama.

Tekst: I.Š.

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije