Kako izgledaju unuke Elvisa Presleya: Riley Keough otkrila značenje imena svoje kćeri posvećeno djedu i bratu

Jedino dijete kralja rock&rolla, pokojna Lisa Marie Presley rodila je četvero djece, a najstarija Riley gradi karijeru kao glumica i trenutno promovira majčine memoare From Here to the Great Unknown.

Nina Prommer / Zuma Press / Profimedia

Usred promocije posthumnih memoara pokojne majke Lise Marie Presley, 'From Here to the Great Unknown', koje je pomogla završiti, glumica Riley Keough na Instagramu je čestitala 16. rođendan svojim mlađim sestrama Harper i Finley.

35-godišnja zvijezda serije 'Daisy Jones & the Six' objavila je privatne obiteljske fotografije na kojima se vidi kako je bliska sa svojim polusestrama i kako su djevojčice rasle kroz godine, a na nekim fotografijama s njima je i njihova mama, pokojna Lisa Marie Presley te brat Ben.

"Sretno slatkih 16 mojim djevojčicama anđelima. Vi ste najposebnije djevojke na cijelom svijetu. Tako sam sretna što sam vaša velika seka", napisala je.

Jedino dijete kralja rock&rolla, Elvisa Presleya, Lisa Marie, umrla je u siječnju 2023. u dobi od 53 godine, a rodila je četvero djece, kćer Riley i sina Benjamina, koji je preminuo nakon samoubojstva 2020. u dobi od 27 godina. Njih dvoje dobila je u braku s bivšim suprugom Dannyjem Keoughom, dok je blizanke dobila s bivšim suprugom Michaelom Lockwoodom.

Na društvenim mrežama obožavatelji Elvisa Presleya prate i njegovu obitelj, a vode se rasprave oko sličnosti unučadi s pokojnim djedom te njegovim roditeljima Gladys i Vernonom te bakom Priscillom Presley. Inače, Priscilla se razvela od Elvisa 1973., a svoje drugo dijete, sina Navaronea Garibaldija, rodila je 1987.

Shutterstock  Obitelj Elvisa Presleya na predstavljanju filma 'Elvis' 2022.

Riley je u kolovozu 2022. godine dobila kćer preko surogat majke, a objasnila je da je tu odluku donijela radi borbe s autoimunom bolesti uzrokovane lajmskom bolesti.

Ime dala u počast pokojnom djedu i bratu

Dugo se nagađalo koje ime je odabrala za svoju djevojčicu, a fanovi su nagađali da je nešto povezano s bebinim pradjedom Elvisom. Nedavno je objavila video u kojem se vidi dvogodišnjakinja kako potpisuje autogram karte poput njezine mame te potvrdila nagađanja o imenu. Djevojčica se zove Tupelo Storm Smith-Petersen, a Tupelo je mjesto rođenja njenog djeda te pradjeda malene praunuke. Srednje ime Storm nosio je i Rileyin pokojni brat Ben.

"Ime smo odabrali davno jer smo mislili da nije poznato široj javnosti, nije da smo odabrali ime Memphis, za koje svi znaju. Ali onda je izašao film 'Elvis' i svi su saznali za Tupelo", ispričala je Riley.

Prije nekoliko dana izašli su dugoočekivani majčini memoari koje je Riley dovršila uz pomoć majčinih audio zapisa, a knjigu trenutno promovira po Americi.