Kad je Oliver dobio unuke, sinovima je zabranio ono što ostali djedovi jedva čekaju

Vesna Dragojević otkrila je jednu pomalo neobičnu zabranu koju je legendarni glazbenik dao svojoj djeci.

Dražen Kokorić

Prošlo je punih 6 godina otkako nas je napustila pjevačka legenda Oliver Dragojević, a njegovi fanovi su se i ove godine zaputili u njegovu rodnu Vela Luku gdje se i svake godine krajem srpnja održava tradicionalna manifestacija ‘Trag u beskraju’ njemu u čast.

Oliver je desetljećima bio jedan od najomiljenijih pjevača u regiji, a osim brojnih obožavatelja, na manifestaciji će biti prisutna i njegova obitelj, supruga Vesna i trojica sinova; Dino, Damir i Davor s obiteljima. 

Inače, Vesna je u jednom intervjuu otkrila da je njen suprug odbio ono što brojni djedovi jedva čekaju i doživljavaju kao posebnu počast, piše StoryNije dopustio svojim sinovima da unuke nazovu po njemu.

Dražen Kokorić 

‘Oliver je sinovima rekao: 'Nazovite djecu kako hoćete, ali neka vam nije palo na pamet da neko od njih bude Oliver, pa da ga zezaju u školi da se zove Oliver Dragojević', ispričala je u ranijem intervjuu za Story.

Otkrila je tad i da njihovom najstarijem unuku Duji u školi druga djeca nisu vjerovala da mu je djed Oliver Dragojević.

‘Najstariji Duje u školi je rekao da mu je djed Oliver Dragojević pa mu nitko nije vjerovao. Rekla sam mu: 'Duje moj, nemoj ti to ni pričat', ako ti neće vjerovati - ne moraju'. Biste li vi nekome vjerovali da vam kaže da mu je djed Oliver Dragojević?', zaključila je tom prilikom Vesna.

Anketa

Jesu li vaša djeca dobila ime po bakama i djedovima?

Glasalo je 229 korisnika