ŠTO ČEKA DJECU ROĐENU 2024.? Ovo je moćna godina, čini se kako će ovi mališani imati itekako zanimljiv život

Astrolozi vjeruju kako ne postoji bolja godina od te za rođenje djeteta

Shutterstock Horoskop za djecu rođenu 2024

U veljači, točnije 10. veljače 2024. počinje godina Zmaja koja je prema kineskoj astrologiji najpovoljnija i najmoćnija godina u lunarnom kalendaru. Zmaj je jedan od najmoćnijih i najkarizmatičnijih znakova i simbolizira moć, uspjeh, sreću i inteligenciju. Vjeruje se da će djeca rođena tijekom godine Zmaja naslijediti te zmajske kvalitete.

Oni rođeni u znaku Zmaja su ambiciozni i talentirani ljudi. No, kako ne bi izgubili svoj potencijal moraju naučiti kombinirati ambiciju sa sposobnošću slušanja drugih. Zadatak roditelja je usaditi svojoj djeci ovu vještinu. Roditelji trebaju uzeti u obzir činjenicu da na putu ostvarenja svog cilja djeca u znaku Zmaja mogu biti hirovita, nemirna i slobodoljubiva.Teško podnose neuspjehe.

Djevojčice rođene u godini Zmaja uvijek će privlačiti pažnju drugih. One su umjetničke, kreativne osobe s dobrim ukusom. Zahtjevne su prema drugima, ali u isto vrijeme velikodušne i osjetljive.

Dječaci rođeni 2024. bit će karizmatični i samouvjereni. Lako postižu uspjeh zahvaljujući svojim prirodnim liderskim kvalitetama. Takva djeca često postanu centar zabave, ali neuspjesi ih mogu uznemiriti. Unatoč temperamentu, nesebični su i vole pomagati drugima.

Shutterstock  2024. je godina Zmaja, prema kineskoj astrologiji najpovoljnija i najmoćnija godina u lunarnom kalendaru