SUZE UMJESTO SLAVLJA: Majka je na kćerin treći rođendan pozvala 27 djece, nitko se od njih nije pojavio

Na TikToku je podijelila video na kojem njezina kćer jede komad pizze dok sama sjedi za stolom

Shutterstock Majka pozvala 27 djece na kćerin trećin rođendan, nitko nije došao

Breanna Strong je prošle godine organizirala najbolju proslavu trećeg rođendana za svoju kći Avery, barem je tako mislila u početku. Unajmila je mekani prostor za igru, naručila je pizze i nabavila divnu Frozen tortu, ali ostala je, prenosi Večernji list, shrvana kada se nitko od 27 djece koje je pozvala na rođendan nije pojavio.

"Pozvali smo 27-ero djece na Averyn treći rođendan. Nijedan njezin prijatelj nije se pojavio. Uzaludno potrošeni novac i vrijeme. Ovo je slomilo moje srce. Doslovno ću otići kući i grliti svoju djevojčicu", stoji u opisu videa. Breanna je dodala da je mislila kako će biti dovoljno djece na rođendanu, ali se situacija promijenila u zadnjem trenu. “Bio je planirani događaj na Facebooku. Sedam obitelji reklo je da dolaze, a tri su to jutro promijenile mišljenje, a ostale se nisu pojavile”, otkrila je.

Ljudi su brzo izrazili empatiju u komentarima a, a jedna je korisnica napisala: "Ovo mi se dogodilo na moj 16. rođendan. Nikad više nisam pokušala dok nisam imala 26 godina i opet se dogodilo. Imam 39 godina, sada si uvijek samo priuštim dan u toplicama".