VETERINARKA ISKRENO O DJECI I PSIMA: Otkrila je kojih 5 pasmina nikad ne bi posjedovala i objasnila zašto

Brinuti o djeci i psima istovremeno nije lagano. Stoga je veterinarka nabrojala kojih 5 pasmina bi joj zadavala najviše muke i nikada ih ne bi imala kao kućne ljubimce

Instagram Veterinarka otkrila kojih 5 pasmina pasa nikad ne bi posjedovala

Britanska veterinarka Catherine Henstridge je otkrila kojih pet pasmina pasa nikad ne bi posjedovala. Na tu je temu objavila video na TikToku koji je započela riječima: „Kao i uvijek s ovakvim videozapisima, bit će puno onih koji posjeduju baš te pasmine. I ja volim te pse i to je sasvim u redu. Samo me saslušajte, može?”. Evo što je otkrila u nastavku...


Njemački ovčar

Shutterstock 


“Stvarno prekrasni psi, ali uzgajani da budu čuvari. Nisu uzgajani da čuvaju, već su uzgajani da budu sumnjičavi i zabrinuti, što ih čini reaktivnima. Lijepi su, ali su veliki, moćni i mogu stvarno biti veliki izazov".

Psi s kratkom njuškom

Shutterstock 


"I oni su fantastični mali psi, ali ne zaslužuju toliko patiti“. Riječ je o mopsu, francuskom buldogu, bokseru i Shih Tzu.

Border Collie (graničarski škotski ovčar)

Shutterstock 


"Vidim da se dosta takvih pasa kupuje s farmi i drži kao kućne ljubimce. Veliki broj njih ima psihičkih problema – to su psi kojima treba neki posao“.

Shar Pei

Shutterstock 


"Imaju puno zdravstvenih problema i problema u ponašanju, pate od boli i nelagode i to ih čini mrzovoljnima".

Bernardinac

Shutterstock 


„ Pas koji ima veliku čeljust i, iskreno, jako puno slini. Jednom mi je klijentica rekla da su joj i stropovi puni sline. Stvarno divni psi, jako slatki – ali iskreno, jednostavno nisam dovoljno dobra domaćica da bih držala korak s njima“.