JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ SINA JE DOBIO KAD JE IMAO 18 GODINA: David jako sliči ocu, fanovi tvrde da izgledaju poput braće

Janko Popović Volarić sina Davida dobio je kad je imao samo 18 godina, zbog čega je morao odrasti preko noći.

Instagram

Mnogi ne znaju kako 42-godišnji Janko Popović Volarić ima odraslog sina Davida (23). Glumac je sina jedinca dobio sa samo 18 godina, a imaju predivan odnos koji često dokumentiraju na društvenim mrežama.

Janko je sina dobio u vezi s pjesnikinjom Ines Peruško Rihtar, a zbog očinstva morao odrasti gotovo preko noći. Često u intervjuima zna reći kako su on i David "zajedno odrastali". Kako bi mogao uzdržavati obitelj, radio je kao grafičar u novinama. Pokušao je upisati snimanje na Akademiji dramske umjetnosti, no nakon propalog pokušaja odlučio se na glumu koju je upisao iz trećeg pokušaja s 24 godine.

Popović Volarić na Instagramu često objavljuje fotografije s jedincem na Instagramu, no ne odaje previše informacija o njemu. Međutim, jednom prilikom otkrio je čim se mladić bavi. Otac i sin pozirali su na setu serije "Dar Mar" na kojoj su zajedno radili - Janko kao glumac, a David kao tonski majstor.

"Obiteljska manufaktura... sin tonac, tata igralec", napisao je Popović Volarić uz fotografiju. Obožavatelji su im u komentarima pisali kako izgledaju poput braće.

Iako se o Davidu ne zna puno, Janko ne krije da su u odličnim odnosima. Često ističe koliko je ponosan na njega i koliko mu je važno da razgovaraju i druže se, zajedno odlaze u kino i na koncerte.