Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati glumac svojevoljno nije vidio svoju kći već četiri godine...

Povod za ovu objavu je da se zamislimo nad našim odlukama koje imaju posljedicu. Ovo zasigurno nije jedini takav slučaj na svijetu i ne znamo kakvu će posljedicu imati za dijete kad poraste, no nadamo se da će ipak "doći vrijeme" ...

Kako mediji navode, glumac Tom Cruise svojevoljno se povukao iz Surinog života smatrajući da sada nije trenutak da se viđaju. Vrlo rijetko je spominje u intervjuima, a Suri sada ima već 11 godina. Živi s majkom Katie Holmes koja se od Toma razvela 2012., nakon šest godina braka. U početku je otac održavao kontakt s kćeri, često su se viđali, ali to se onda promijenilo godinu dana kasnije. Tada se on samovoljno povukao iz njezinog života i prekinuo svaki kontakt s njom, piše Celebrity insider.

"Kad pitate Toma kada će se vidjeti s kćeri, kaže da sad nije vrijeme za to", tvrdi jedan glumčev prijatelj i dodaje da je Tom neprestano posvećen snimanju filmova, aktivnostima unutar scijentološke crkve i da se druži samo s uskim krugom prijatelja.

Ne znamo kako se zbog toga osjeća Suri i njezina mama, ali vjerujemo da i nije baš ugodan osjećaj. Možda je za neku djecu vjerojatno ovakva opcija bolja za njih, no nije na nama da sudimo... Svejedno nas je ova priča potakla da razmislimo s kim smo sve to prekinuli odnose i zašto, te hoćemo li zbog toga jednog dana žaliti.

New York, NY - Katie Holmes takes out bright birthday girl Suri Cruise for a walk down the NYC streets. Katie keeps her outfit simple in a striped tank top and blue jeans, while Suri looks pretty in a pink dress with matching hair bow and shoes. April 18, 2016, Image: 282028227, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Izvor: kurir.rs

Foto: Profimedia

Najnovije

Najpopularnije