Priče prije spavanja su oduvijek bile važan dio opuštajuće rutine prije spavanja, djetinjstva i odrastanja. Kratke ili malo dulje, vesele ili ozbiljnije, ove priče osim lijepih sjećanja djecu istovremeno uče o plemenitosti i prijateljstvu, životnim vrijednostima i šire pozitivne misli. Stoga, ne čudi kako mališani kojima su roditelji čitali priče prije spavanja imaju bujniju maštu, bolje se izražavaju, te pokazuju veće zanimanje za čarobni svijet pisanih riječi.

Ljubav prema zajedničkim obiteljskim trenucima prije spavanja dijeli i NIVEA te i ove godine donosi limitiranu kolekciju priča i krema čije je pakiranja krase ilustrirani likovi – dječak Luka, djevojčica Mia, plišana igračka Zeko i zaigrana Vila.

limitirana-kolekcija-nivea-kreme-najljepsi-san-nakon-price-za-laku-noc-za-malisane

Na kraju dana za lakši san malenih dragulja nema boljeg od roditeljskog dodira i umirujućeg glasa. Stoga, uz priče tu je i NIVEA krema - pouzdani saveznik u njezi kože već desetljećima i generacijama. Njezin aktivni sastojak Eucerit je prvi sastojak koji je omogućio da se voda i ulje povežu u stabilnu kremastu bazu, prvu emulziju bez konzervansa. Dio čarolije NIVEA kreme je i njezin miris koji utjelovljuje svježinu bergamota, naranče, lavande, ruže i jorgovana te đurđice. Taj poseban miris priziva lijepe uspomene iz djetinjstva, a upravo je njega NIVEA kremom završni korak prije odlaska na spavanje.

Čudesan svijet NIVEA bajki možete podijeliti sa svojim mališanima i putem web stranice NIVEA priče. Osim što ih možete pročitati možete ih i poslušati.

OVOGODIŠNJA KOLEKCIJA PRIČA UKLJUČUJE:

Mia i Vila istražuju džunglu – Mia treba pomoći majci u pripremanju ručka i pronaći teglicu sa začinima, a potraga će se pretvoriti u pravu malu avanturu na kojoj je prati Vila.

Mia i Luka grade dvorac – Mia i Luka oboje žele izgraditi dvorac, ali nemaju dovoljno kockica za dva odvojena dvorca. Zato se dogovore kako će jedan dvorac graditi od kockica, a drugi od pijeska, dok Zeku zapadne najteža odluka – odabir ljepšega.

Mia i Zeko idu na jahanje – Mia je već iskusna u jahanju, a Zeko se također želi okušati u jahanju. Ipak, kad treba zaista to i napraviti, Zeku će izdati hrabrost. Kao prava prijateljica, Mia će mu pomoći i zajedno će sjesti u sedlo.

Luka i Zeko se igraju skrivača – Tko je majstor skrivanja? Zeko tvrdi kako su zečevi majstori u skrivanju, a Luka će morati biti dosjetljiv kako bi otkrio gdje se Zeko skrio.

limitirana-kolekcija-nivea-kreme-najljepsi-san-nakon-price-za-laku-noc-za-malisane

Tekst i foto: promo