Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Od napada panike do čuda: Iskrena priča holivudske glumice o borbi s postporođajnim kilogramima

Bivša zvijezda serije "Uvod u anatomiju", Katherine Heigl, na svom blogu iskreno je pisala o borbi s postporođajnim kilogramima, ali i o svom nezadovoljstvu i negativnim mislima i osjećajima.

Prirodno je da svaka žena dobije višak kilograma tijekom trudnoće, kao i da se ti kilogrami zadrže nakon porođaja. Međutim, glumica Katherine Heigl nije očekivala da će joj se baš ta brojka pojaviti na vagi nakon što je prošle godine rodila sina Joshuu. Ono što ju je još više iznenadilo su osjećaji koji su se u njoj tim povodom pojavili.

"Neću lagati, tijekom trudnoće udebljala sam se gotovo dvadeset kilograma i često sam imala napadaje panike jer sam mislila da neći moći smršavjeti", priznala je glumica u jednom svom blogu.

"Mislila sam da ću dobiti deset ili petnaest, isto kao moja majka tijekom njenih trudnoća, međutim, to sa mnom nije bio slučaj, udebljala sam se mnogo više", napisala je.

Bivša zvijezda serije "Uvod u anatomiju" pokušala je regulirati težinu vježbama i posebnim planom prehrane, ali njeno tijelo, kako ona kaže "imalo je druge planove".

"Ta je moja odluka sve promijenila. Čim sam prestala paničariti i nervirati se, počela sam gubiti kilograme. Za samo nekoliko tjedana izgubila sam trinaest kilograma, kao da se desilo nekakvo čudo."

"Pitala sam svog liječnika kako je to moguće, a on je samo slegao ramenima i rekao da je to vjerojatno bio samo višak vode u organizmu", objašnjava glumica i dodala: "To je imalo smisla. Tijekom čitave trudnoće, ali i poslije porođaja, moje su noge bile stalno otečene i ogromne."

Najnovije

Najpopularnije